Evo kako to izgleda:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Posto si lepo pitao a nisi pametovao, red je da ti odgovorim.Tenji wrote:Ok, ajd da vratimo temu u normalne tokove, evo Dersu, imam par pitanja za tebe. Da li na gitare koje imaju obican tremolo(vibrato, nja nja, svejedno) sistem idu obicni, ili f-spaced magneti? Da li na gitare koje imaju tune-o-matic bridge, koje su u super strat fazonu(evo konkretno, mogu da dodam da se recimo takva gitara pravi i u varijanti sa floydom) idu f-spaced ili obicni magneti? I da li su singlovi f-spaced, ili nisu, tj, da li im je razmak izmedju polepieces-a isti kao na f-spaced hubackerima ili na ovim regularnim? Eto, nadam se da ces razumeti sta sam hteo da te pitam, na ovom nasem prostom serbskom jeziku, u koji sam ubacio po koji engleski izraz...I oladi malo ako moze, nije lepo govriti ljudima da su idioti...
Kad Dersu nije fuckin' bio u pravu? Tesko je to breme, biti stalno u pravu. E-d-u-k-o-v-a-t-i.Mrav wrote:Hmmm. Malo sam istražio...
Elem:...
Dersu je čini se u pravu ipak, da je pojava i učestalost Floyd Rose-a dovela do potrebe da se naprave prvi F-spaced magneti (pa smo zakačili i Fender kad je tu...).
Inače dobro sam proučio stvar dok nisam ovo dodao, nisam se oslonio samo na gore citiranu rečenicu.

Zivotno breme.sinisake wrote:O, kako je tesko biti car...

dejankuki wrote:Vel'ko M bak dear Derszu

Jesz, the more you see, the more you drink.Dersu Uzala wrote:Zivotno breme.sinisake wrote:O, kako je tesko biti car...

Ne bre.sinisake wrote:
Jesz, the more you see, the more you drink.
U to ime, ziveli:

Mmmmm...medovaca...MUzzY wrote:
To care! VelKom bek, bre!

Izvinjavam se, mala ispravka, Dave je na Stradzi promenio vintidz tremolo sa Kahler Pro tremolom, ne Floydom. Zarad ispravnosti.Dersu Uzala wrote:...Iron Maiden su bili prvi koje sam bar ja video da su montirali humbucker u bridge poziciju na stratu i zamenili vintage tremolo Floyd Rose-om...

) kratkih audio klipova, po 4 za svaki magnet. Skontaćete već iz naziva šta je na kom klipu (gde se koji magnet može čuti, gde je clean, a gde dist...). Stavio sam to u opise svakog klipa, ali evo i ovde malo detalja kako je snimano.
) kratkih audio klipova, po 4 za svaki magnet. Skontaćete već iz naziva šta je na kom klipu (gde se koji magnet može čuti, gde je clean, a gde dist...). Stavio sam to u opise svakog klipa, ali evo i ovde malo detalja kako je snimano.  , jbg, sve sam snimao u nekoj žestokoj žurbi. Dodao bih još samo da sam ja prezadovoljan zvukom, samo ću žice (iako su nove) morati jako brzo da menjam, zabo' sam neki loš set izgleda, na clean-u deluju dobro, ali na distu se oseća da su loše žice.
 , jbg, sve sam snimao u nekoj žestokoj žurbi. Dodao bih još samo da sam ja prezadovoljan zvukom, samo ću žice (iako su nove) morati jako brzo da menjam, zabo' sam neki loš set izgleda, na clean-u deluju dobro, ali na distu se oseća da su loše žice. Users browsing this forum: No registered users and 1 guest