P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije

E sto volim sto sam dos'o 

-
trudicu se da dodjem posto cu biti u beogradu tih dana
- Hotstepper
...to je osmishljeno bash kao sajam ili ...? 
to "art" mi zvuchi da je mozhda i neka izloshba nekih radova ili starih modela ili shta bi vec moglo...

to "art" mi zvuchi da je mozhda i neka izloshba nekih radova ili starih modela ili shta bi vec moglo...
Znaci na takmicenju sviram na ProKingu? 

Muzzy, ima li takmičenje i ove godine? Ako ima, i ako se poklopi da je tog dana kad dolazim na Expo, onda bih rado došao da gledam...
Ima
Ne znam jos koji je dan ali kapiram da ce biti ko prosle godine na drugi dan Expo-a. Dodji bre obavezno!

E jbg, ja 11.feb imam ispit, a sa majtijem sam se dogovoarao za subotu, najverovatnije... 

- Hillybilly
- Guitar_thrill
- MF veteran
xspaceman wrote:konacno je i P&K sajt proradio!Hillybilly wrote:http://www.guitarartexpo.com/izlagaci.html![]()

Super, ali frejmovi, tabele, malo precerano minimalisticki, ''so najntiz'' dizajn...
Mislim, ne bih da zakeram, ali Pecino djelo zasluzuje malo profesionalnije web prectavljanje.

Mislim, ne bih da zakeram, ali Pecino djelo zasluzuje malo profesionalnije web prectavljanje.

ponekad su takvi sajtovi bolji i pregledniji od našminkanih! ne treba preterivati ...bar ne za pocetak...posle je lako redizajnirati( a ima i gomila free CSS template za skidanje na netu)...Peco ne preteruj sa šminkom...bitna je sadrzina!sinisake wrote:Super, ali frejmovi, tabele, malo precerano minimalisticki, ''so najntiz'' dizajn...![]()
Mislim, ne bih da zakeram, ali Pecino djelo zasluzuje malo profesionalnije web prectavljanje.![]()

Ma ok, vazna je informacija... ali ''sminka'', kad se odradi kako treba, ne narusava funkcionalnost, naprotivu. 
I obavezno, ali obavezno - audio primeri, dobro snimljeni.
Ok, sad serem, ali i slovne i pravopisne greske bi bilo lepo otkloniti.

I obavezno, ali obavezno - audio primeri, dobro snimljeni.

Ok, sad serem, ali i slovne i pravopisne greske bi bilo lepo otkloniti.