Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Mislim da pocinjes da preterujes... Sto se tice izigravanja dzaka to mi ide vrlo dobro, mada problem je sto ovaj dzak vraca udarce pa neretko covek prodje gore nego sto se nadao...
Bolje ti je, moj savet, ne čačkaj jer ste većina jaki iza tastature a ja volium i tastaturu i miševeMilos87design wrote:Mislim da pocinjes da preterujes... Sto se tice izigravanja dzaka to mi ide vrlo dobro, mada problem je sto ovaj dzak vraca udarce pa neretko covek prodje gore nego sto se nadao...

Tvoj savet ti, je bolje ne čačkaj?
A taj Volium, kako radi?
A taj Volium, kako radi?
nebojsak wrote:Tvoj savet ti, je bolje ne čačkaj?
A taj Volium, kako radi?
Sa selekšnjom oTpanjenim samo to tandrče

-
Pa znas kako to si u parvu... a ako hoces slobodno svrati na trening pa da sparingujemo malo ako si bas navalio...kwiss wrote:Bolje ti je, moj savet, ne čačkaj jer ste većina jaki iza tastature a ja volium i tastaturu i miševeMilos87design wrote:Mislim da pocinjes da preterujes... Sto se tice izigravanja dzaka to mi ide vrlo dobro, mada problem je sto ovaj dzak vraca udarce pa neretko covek prodje gore nego sto se nadao...

-
Ovde bi trebalo siriti pozitivnu energiju, mada vidim da su svadje ono sto konstantno uveseljava "raju"... To je i bio razlog sto nisam postovao ranije iako vec duze pratim ovaj forum... Izvinjavam se za off.
Ovo je specificno kompleksan forum.
We have a winner! No, it's not Sartiani
Neko novi drzi stranu Shady-ju i to me svaki put razveseli 
Ma ja se ne bi petljao sa Shady-jem ni za koje pare, niti bi šta kupio, niti mu prodao, njegovi oglasi me savršeno ne zanimaju, ko zeli da ga prijavljuje, samo naprijed, ja ne zelim da imam nista sa dotičnim

Ma ja se ne bi petljao sa Shady-jem ni za koje pare, niti bi šta kupio, niti mu prodao, njegovi oglasi me savršeno ne zanimaju, ko zeli da ga prijavljuje, samo naprijed, ja ne zelim da imam nista sa dotičnim

-
Strat08 wrote:We have a winner! No, it's not SartianiNeko novi drzi stranu Shady-ju i to me svaki put razveseli

Milos87design wrote:Strat08 wrote:We have a winner! No, it's not SartianiNeko novi drzi stranu Shady-ju i to me svaki put razveseli

Ajmo svi plus jedan na ovo.

ovo
Am I doing it right?

Am I doing it right?

(ali samo dok se i meni ne ponudi nesto na rate sto ne mogu da odbijem

Evo druze covek ti se zahvaljuje.Milos87design wrote:Hahahah koji je on kralj... Obavestio sam ga u poruci na KP da je gitara sklapana, poslao link sa vratom i rekao da ga nemam namere prijavljivati policiji ali da bi bilo korektno povuci "to" iz prodaje na sta mi je on poslao sms sa sadrzinom : "kada nemas vremena da se bavis mnome zasto si se koji k**** javljao"Haralampije wrote:Evo ga
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-A ... id=1729178
Sustina je da ni jedan muzicar u ovoj zemlji i sire ne bi trebao kupovati bilo sta od njega jer je covek prevarant... Ko zna i taj Clapton sta sadrzi u sebi... Mozda vrat Sq-a i prefarbano telo Jeff B-a....
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-A ... ter_id=104
-
Nema na cemu 

Eh, za izvesne profesije je dovoljno da imaš obraz kao đon, sve ostalo dođe samo po sebi... Nisam mogao baš u reč da pogodim kako će da zvuči izmenjena verzija oglasa, ali sam znao da će da dođe do nekog ovakvog obrta. Tužno.momcha wrote:Evo druze covek ti se zahvaljuje.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-A ... ter_id=104