Jes, handmade by the man himself. Puknucu jednog dana bolje slike.guv'nor wrote:EEE Dersu!Jel to Skala?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Imate
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
cestitke, ova je lepa skroz. Daj snimke neke uradi, na nekom clean kanalu, ako ti nije smor....Dersu Uzala wrote:Nova igracka...jebo ve stradza...![]()

A nije mu smor,al' ga mrzi 

nova u boardu...
- Dersu Uzala
Nisam zasluzio da se oglasavam. Kao muzikant.ssmc wrote:A nije mu smor,al' ga mrzi

kazu da je ova ac-2ka (ne 3ka) totalni zakon za nojz, ako se stavi posle faza/dista. ono, totalno unistenje, paranje usiju!Dejaah wrote:
nova u boardu...
tacno tako...noise zivi... moze se ubosti i neki stoner ala kyuss ili QOTSA ton... pustinja neka

moram samo da vidim gdje da ga stavim.. tj i da povecam board malo

moram samo da vidim gdje da ga stavim.. tj i da povecam board malo

sa ovim mogu da popijem i burek

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Bio sam u Sapcu danas da kupim ortaku Konzumkaster, pa sam eto i sebi uzeo jedan jer mi je delovalo kao dobra opcija...Shto kaze ortak, pa nek je i za ukras, stvarno je jeftino, a opet ne rade loshe gitare ni malo. Crveni na sebi ima stainless steel 0.10 zice a beli nickel steel takodje 0.10. Pojacalo je bassman, a zvucnik je 1x12 alnico. Drajv je Guv"nor. Sve u svemu najveca falinka na gitarama su pragovi koje treba obraditi josh, tu su Kinezi u trecoj smeni izfuserili, akcija je onako srednja ne moze prenisko, ali je ok za sviranje sasvim.
Civije su odlicne, bridge ko na skvajerima, vrat je prelepo lakiran, telo se na suvo cuje da zvoni fino. Tremolo ne koristim, tako da nemam pojma kakav je....
Namena ove gitare bi mogla biti...kad zatreba zvuk strata na snimku, a nemate pravi strat ili kao backup gitara, a shto da ne i kao glavna...drzi stim, ok je za sviranje i ima sasvim ok zvuk, mada ja nisam iz strat klana, al opet, meni ovo zvuci kao strat...
[youtube]-8OS0G--0Gg&feature=feedu[/youtube]
Civije su odlicne, bridge ko na skvajerima, vrat je prelepo lakiran, telo se na suvo cuje da zvoni fino. Tremolo ne koristim, tako da nemam pojma kakav je....

[youtube]-8OS0G--0Gg&feature=feedu[/youtube]
E jbga Velimiroviću, ne mere se na Bassman-u i Alnico 12-ici raditi review, tu ću i ograda da zvuči bar dobro.
Nije fer, extra radi!
P.S. Što je Guv'nor ovoliko scoopovan, jesi ga namestio tako ili je nešto treće?

Nije fer, extra radi!

P.S. Što je Guv'nor ovoliko scoopovan, jesi ga namestio tako ili je nešto treće?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nem pojma, nisam se neshto puno igrao sa setapovanjem drajva, onako kako mi stajalo tako sam ukljucioguv'nor wrote:E jbga Velimiroviću, ne mere se na Bassman-u i Alnico 12-ici raditi review, tu ću i ograda da zvuči bar dobro.![]()
Nije fer, extra radi!

Pa da steknem u VOX-a? on ima keramiku, mada i ona jako lepo radi... jbg

Evo najnovije posledice G.A.S-a koji ne jenjava...
Ideja je bila da napravim manji board koji će mi služiti za probe, i svirke sa cover ekipom, da ne vučem za svaku božiju priliku onaj kovčeg, koji je em veliki, em težak i kabast...
Već sam imao neke duple pedale (dva štimera, dva dileja, a uskoro pravim novi boost, tako da ću i toga imati dva), pa sam sve to iskoristio ovom prilikom za ovaj mini-setup. Ovde ću okačiti samo slike gotovog boarda.
Lanac ide ovako:
- Behringer Hellbabe Wah
- Fulldrive2 klon by Majtimika (ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujem
), single channel, odn. bez boost-a, ali sa svim ostalim opcijama (symmetrical, asymmetrical clipping i comp cut, i tri voicing opcije: flat middle, vintage, fat)
- Marshall Guv'nor 2
- Clean boost by Majtimika (nemam pojma koja je šema, ali koristim ga već jako dugo)
- Marshall Supervibe Chorus
- Behringer Vintage Delay VD400
- Behringer Pedal Tuner TU300.
Napajanje rešeno preko jednog Ibanez adaptera (+ daisy chain) od 200 mA kojeg koristim godinama, i nikada nije zakazao.
Slike:

Ideja je bila da napravim manji board koji će mi služiti za probe, i svirke sa cover ekipom, da ne vučem za svaku božiju priliku onaj kovčeg, koji je em veliki, em težak i kabast...
Već sam imao neke duple pedale (dva štimera, dva dileja, a uskoro pravim novi boost, tako da ću i toga imati dva), pa sam sve to iskoristio ovom prilikom za ovaj mini-setup. Ovde ću okačiti samo slike gotovog boarda.
Lanac ide ovako:
- Behringer Hellbabe Wah
- Fulldrive2 klon by Majtimika (ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujem

- Marshall Guv'nor 2
- Clean boost by Majtimika (nemam pojma koja je šema, ali koristim ga već jako dugo)
- Marshall Supervibe Chorus
- Behringer Vintage Delay VD400
- Behringer Pedal Tuner TU300.
Napajanje rešeno preko jednog Ibanez adaptera (+ daisy chain) od 200 mA kojeg koristim godinama, i nikada nije zakazao.
Slike:

Cek, zar nisi uzeo "nevaljanog majmuna" za ovaj bord? Pa gde ti je? 

Gde si uzeo kofer! 

Odustao sam od te kupovine, jer mi je drugar poklonio klona Fulltone Fulldrive2 koji mu je stojao bezveze, a i već imam jednog što mi je pravio, stoji u prethodnom pedalboardu (full verzija sa boostom), i em sam naviknut na njega kako radi, em nije bilo potrebe da onda i na Majmuna™ trošim pare.Blingo wrote:Cek, zar nisi uzeo "nevaljanog majmuna" za ovaj bord? Pa gde ti je?
Kofer kupljen u Woby Haus u NS, 1900 i kusur din.Stanko wrote:Gde si uzeo kofer!