znaci svako ko nema svoj sajt nema poima o dizajnu?Kristijan wrote: Sa svima ostalima mogu da popričam o dizajnu kad budu imali sopstveni sajt.
P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
Mislim da si pogresno shvatio Krisa...xspaceman wrote:znaci svako ko nema svoj sajt nema poima o dizajnu?Kristijan wrote: Sa svima ostalima mogu da popričam o dizajnu kad budu imali sopstveni sajt.
Ako si raspoložen za to jeftino komedijaštvo - da. A ako ćemo da se krećemo u okviru ove teme - onda to znači da o dizajnu Pecinog sajta nemam nameru da diskutujem više sa bilo kim osim sa Pecom, pošto vidim da je besmisleno da trošim vreme da svakome ko svrati na temu crtam ono što je očigledno.
slazem se sa tobom...mislim da bi ova prica trebala da pređe na pp sa Pecom, a da se sa ovom temom P&K novotarija nastavi tamo gde se stalo pre ovih dizajnerskih razbibriga!Kristijan wrote:Ako si raspoložen za to jeftino komedijaštvo - da. A ako ćemo da se krećemo u okviru ove teme - onda to znači da o dizajnu Pecinog sajta nemam nameru da diskutujem više sa bilo kim osim sa Pecom, pošto vidim da je besmisleno da trošim vreme da svakome ko svrati na temu crtam ono što je očigledno.

Au, kao da si mi pogledao u svest i iskopirao zamisao! Do jaja! Ovako bih ja to uradio. Mozda drugi font ali kompozicija i boje su pun pogodak! Bravo!KnightOfDoom wrote:Bile mi prazne ruke, a s obzirom da sam psihicki prilicno sjeban ovih dana, iskoristih pricu koja se povela ovde da se malo smirim i napravim nesto iole kreativno.
Nije nesto jbg, prilicno je jednostavno i verovatno uobicajeno za sajtove danas, ali se usudjujem reci da je makar malo bolje od onog sto je sad na netu. Ako se Peci dopada moze da se doradi, dobice i .psd, za dz ofkors. Html i sve sam odavno batalio i veci deo zaboravio pa usluge tog tipa ne bih nudio.
A mozda je ovo i totalno sranje ... ubio sam bar malo vremena
Ovde se koliko vidim ponela prica najvise o estetici sajta i njegovoj mogucnosti da pomogne u promociji Pecinog majstorstva.dweezil wrote:najbolji dokaz da u Srbiji ne treba traziti savete od "dobronamernih ljudi" za biznis, jos na kraju ispadnes grbav i neljubazan.
Jbt napadoste coveka zato sto vam se ne svidja ono sto je njemu dobro.
- Hillybilly
Au bre ljudi, pa vi od mene napraviste Kir Janju...
Ja sam se dobro raspitao kod ljudi iz branse o tome koliko im je sajt na netu povecao prodaju. Odgovor je uvek bio isti - ni malo ili jako malo!!!
E sad, zasto bi ja ulagao gomilu para u sajt ako mi se to nece vratiti! Radnja mi i ovako radi na ivici isplativosti. Sajt ovakav ili onakav, zavrsice posao podjednako! Funkcionisem vec 14 godina bez sajta i reklame
! Ispravite me ako gresim, al' jos nisam sreo nekoga iz moje profesije, a Boga mi ni iz drugih srodnih profesija da mi je rekao da mu je vrhunski uradjen sajt doneo povecanje prometa i prihoda!
Mozgao sam dosta na ovu temu i posle dva piva
resio da gledam na celu stvar pozitivno! Razmisljao sam, zasto je ljude toliko pogodilo to sto je sajt bzvz...pa skontah da je to verovatno zato sto je ljudima stalo do mog rada i do toga da bude na pravi nacin promovisan sto je veoma lepo. Kritika cesto ume da bude jako korisna, naravno ukoliko je dobronamerna!
Hvala dobrim ljudima sto su ponudili svoju pomoc i rado cu ih zamoliti da mi pomognu oko detalja (naravno uz odgovarajucu nadoknadu)!
[youtube]Q9d-F2KGdh0&feature=related[/youtube]
@ KnightOfDoom, Izgleda sjajno!!! Thanks! Javljam ti se na PP za savet!
@ Kristijan stvarno bi mi dobro dosla pomoc vezana za obradu slika, Javljam ti se na PP!
@ Stanko, cujemo se...
@ umart i mi se cujemo uskoro
@Dweezil, +Hopkins+ thanks drugari!

Ja sam se dobro raspitao kod ljudi iz branse o tome koliko im je sajt na netu povecao prodaju. Odgovor je uvek bio isti - ni malo ili jako malo!!!
E sad, zasto bi ja ulagao gomilu para u sajt ako mi se to nece vratiti! Radnja mi i ovako radi na ivici isplativosti. Sajt ovakav ili onakav, zavrsice posao podjednako! Funkcionisem vec 14 godina bez sajta i reklame

Mozgao sam dosta na ovu temu i posle dva piva

Hvala dobrim ljudima sto su ponudili svoju pomoc i rado cu ih zamoliti da mi pomognu oko detalja (naravno uz odgovarajucu nadoknadu)!
[youtube]Q9d-F2KGdh0&feature=related[/youtube]

@ KnightOfDoom, Izgleda sjajno!!! Thanks! Javljam ti se na PP za savet!
@ Kristijan stvarno bi mi dobro dosla pomoc vezana za obradu slika, Javljam ti se na PP!
@ Stanko, cujemo se...
@ umart i mi se cujemo uskoro
@Dweezil, +Hopkins+ thanks drugari!
- Hillybilly
Da se vratimo na temu!
Novotarije koje spremamo za EXPO:
Klon Marshalla MV 2204 ona JMP varijanta! Uskoro stizu slike.
Takodje sam razvio i novi izlazni transformator za Marshall 50W pojacala radjen na nemackom (Waasner) GOSS limu M111/35 (M6/35), motan posebnom tehnikom sa papirnom izolacijom i posebnom tehnikom sklapanja limova radi postizanja maksimalnih performansi trafoa pri velikim opterecenjima tj. kada se potera zestoko!
Na Guitar Art expo-u ove godine ce biti montirana bina na kojoj ce izlagaci imati priliku da prezentuju svoje radove (gitare, pojacala...)! P&K Audio imace 1 sat vremena na bini da prezentuje svoja pojacala!
E, tu ce mi takodje trebati pomoc! Ono sto mi treba je jedan recimo Phil X da mi pomogne da se to odsvira valjano. Jbg... ja ako izadjem smoricu narod sa mojim pickingom
!
Dweezil se vec ponudio da mi pomogne pri snimanju semplova za sajt, verujem da bi se prihvatio i ovakvog izazova!
Ajde ako ima neko raspolozen za akciju neka se javi!
Novotarije koje spremamo za EXPO:
Klon Marshalla MV 2204 ona JMP varijanta! Uskoro stizu slike.
Takodje sam razvio i novi izlazni transformator za Marshall 50W pojacala radjen na nemackom (Waasner) GOSS limu M111/35 (M6/35), motan posebnom tehnikom sa papirnom izolacijom i posebnom tehnikom sklapanja limova radi postizanja maksimalnih performansi trafoa pri velikim opterecenjima tj. kada se potera zestoko!
Na Guitar Art expo-u ove godine ce biti montirana bina na kojoj ce izlagaci imati priliku da prezentuju svoje radove (gitare, pojacala...)! P&K Audio imace 1 sat vremena na bini da prezentuje svoja pojacala!
E, tu ce mi takodje trebati pomoc! Ono sto mi treba je jedan recimo Phil X da mi pomogne da se to odsvira valjano. Jbg... ja ako izadjem smoricu narod sa mojim pickingom

Dweezil se vec ponudio da mi pomogne pri snimanju semplova za sajt, verujem da bi se prihvatio i ovakvog izazova!

-
jedina zamerka za sajt je sto nema cena i sto nema vise informacija ili nimalo st ose tice nekih stvari i naravno demoi...
sto se tice dizajna who cares...
ako ima neka standardna varijanta , standardan izbor delova, zvucnika itd za odredjeno pojacalo onda bi bilo lepo recimo da se to sve nabroji itd. i pored toga da se ostavi napomena da se to moze po dogovoru menjati
sto se tice dizajna who cares...
ako ima neka standardna varijanta , standardan izbor delova, zvucnika itd za odredjeno pojacalo onda bi bilo lepo recimo da se to sve nabroji itd. i pored toga da se ostavi napomena da se to moze po dogovoru menjati
Last edited by nenadnenad on 30 Jan 2011, 22:30, edited 1 time in total.
Ako na kraju budem svirao na Expo-u rado cu ti se naci da sviruckam. Trenutno sa jednom od organizatorki dogovaram da sviram mozda mimo takmicenja ako bude prostora pa eto prilike da P&K stavimo u prvi plan.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Molim vas snimite to, da mi koji ne mozemo da dodjemo cujemo malo ta pojacala, pa makar i sa neke osrednje kamere
moj predlog za sviranje svih tih pojacala za tih sat vremena je Guv'nor

moj predlog za sviranje svih tih pojacala za tih sat vremena je Guv'nor

I second that ako ga uspemo nagovoriti posto je nesto bas stidljiv
Inace, snimanje pojacala zaista nije posao koji "tek tako" moze da se izvede a da se dobiju zadovoljavajuci rezultati ali cu se potruditi da napravim neke interesante video snimke

Inace, snimanje pojacala zaista nije posao koji "tek tako" moze da se izvede a da se dobiju zadovoljavajuci rezultati ali cu se potruditi da napravim neke interesante video snimke

Hocu why not Peco bilo bi drazesno, I m honouredHillybilly wrote: Dweezil se vec ponudio da mi pomogne pri snimanju semplova za sajt, verujem da bi se prihvatio i ovakvog izazova!

Hillybilly wrote: Na Guitar Art expo-u ove godine ce biti montirana bina na kojoj ce izlagaci imati priliku da prezentuju svoje radove (gitare, pojacala...)! P&K Audio imace 1 sat vremena na bini da prezentuje svoja pojacala!
Jel se zna vec kad tacno? Da znam kad da dodjem da vidim prezentaciju...