Direkt Pevac u fender bassman versus direkt Pevac u roland cube 60, mikrofon je daleko od pojacala pa nije bash veran sound...Al eto, jos ostaje da snimimo u miksu sa bubnjem i basom da vidimo kako sve zajedno zvuci (bice i to naravno)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nemanjavelimirovic wrote:Malo sam sredip pragove (vishe ne grebu ni malo) i uspeo sam da spustim zice na: 1,9mm na 12pragu na E6 i 1,2mm na 12pragu na E1. Nema mrtvih pragova, ima buzza pomalo na 16tom i 17tom pragu, al te retko koristim. Neki majstor bi ovo mogao da dovede na jako nisku akciju, ja nemam ni alata ni znanja, pa eto mislim da nije losh rezultat....
![]()
Pa ja sam sredio ono da ne bockaju, uzeo vrh za bushilicu koji sluzi kao turpija i sa njim polako, rucnouketic wrote:nemanjavelimirovic wrote:Malo sam sredip pragove (vishe ne grebu ni malo) i uspeo sam da spustim zice na: 1,9mm na 12pragu na E6 i 1,2mm na 12pragu na E1. Nema mrtvih pragova, ima buzza pomalo na 16tom i 17tom pragu, al te retko koristim. Neki majstor bi ovo mogao da dovede na jako nisku akciju, ja nemam ni alata ni znanja, pa eto mislim da nije losh rezultat....
![]()
Otprilike sam i ja na mom Roosteru sličan set-up napravio što se tiče akcije ,reci mi sa kojom si šmirglom radio pragove 800-1000?
Ma da, mislim to je jedina stvar, a inace ja sam sretan shto su dovoljno jaki federi pa ne moras da blokirash tremolo (ja ne koristim to), nego lepo stoji, a stavio sam parche neke stare futrole za mobilni da ti federi ne prave reverb, to sam provalio da je na bilo kom stratu problem. Sviram je ovih dana i dalje ne verujem da li je moguce da je tako jeftina gitara...uketic wrote:Ok mislim da imam isto to negde po kućiodlična ideja i moji malo bockaju pa ću to srediti.
eg303 wrote:Nemanja, ako si u prilici, da li možeš da nešto slično ovome što si odsvirao roosterom na ovom box.net-u ponovo odradiš ali na nekom "brendovanom" stratocasteru, otprilike iste fraze na istim pozicijama PU-a. Mislim da bi bilo interesantno uporediti.
Mancha wrote:Ja sam je rastavio cim sam je doneo kuci, ali definitivno je puno drvo i to prilicno dobar komad (i celo telo je iz jednog komada).
Stigao mi je i HSS pickguard iz Kine, pa sutra ide EMG-89 u bridge da vidimo kakva se zver krije u pevcuMUzzY wrote:Koji si car, ladno si je kupio
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest