Zadivi nas, oh great Stalker.Stalker wrote:fukse, uskoro se mora desiti kleš of d tajtansrivals!
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Prijavljujem se i ja za clash/jam! 2 prema 1 za Spector!  

Ooooooooooooo, i ja sam za jedan jam battle.Flealip wrote:Prijavljujem se i ja za clash/jam! 2 prema 1 za Spector!![]()
Ja sam trenutno judge Dred, tako da, respect meee!!! (nisam ni na jednoj strani, posto volim obe firme)
Samo da nadjemo neki studio sa 3 ili vise bass pojacala i eventualno 0 gitarskih i taman!  

Bice i live prenos, sponsored by me.Flealip wrote:Samo da nadjemo neki studio sa 3 ili vise bass pojacala i eventualno 0 gitarskih i taman!
P.s. Od sad me zovite "Bass zing a ling pimp"!
- supersonic

Ja bih samo da vam se pohvalim
Konačno imam bas - koji zadnjih nekoliko godina ištem kao suvo zlato. My precious.

Bongo 5 HS + Piezo

Konačno imam bas - koji zadnjih nekoliko godina ištem kao suvo zlato. My precious.

Bongo 5 HS + Piezo
- the bassman

Je l' Cif zaduzen za sjaj?  

Cestitke!

Cestitke!
- supersonic

ništa bez CIF-a 

Strava izbor je MM Bongo! Znači i taj piezzo imaš,auu,i jesi se sad razočarao u sebe? XD Ko ja kad uzeo Kortaćija,tako kao e sad kad imam dobru gitaru sad ću da zazvučim za sve pare na bolje,kad ono prc,zvučao gore xD Bolja gitara = bolji saund i ono tranjava moja tehnika izađe na videlo,i opet vežbaj vežbaj,'bem ti dobar instrument  

- supersonic

ako sam te išta ja shvatio, ti mene ubi.

I ja sam morao da procitam par puta, da bih shvatio.supersonic wrote:ako sam te išta ja shvatio, ti mene ubi.
Hteo je da te pita da li si se razocarao u svoje znanje sviranja basa, posto je on, kada je kupio novi bas, mislio da ce, posto sada ima bolji bas, bolje da zvuci, kad ono... PRC! Na boljem basu se lepse cuju tonovi, a to je izazvalo da se cuje koliko je njegova tehnika ustvari losa i treba da se unapredjuje...
Haha, obozavam ovaj topic.  

Dojle, tebra, ala si ti iskomplikovao.

Mogao si "prevesti" : Je l' ti losija tehnika na boljem basu (jer se sve razgovetnije cuje)? Kod mene je bilo tako, i sada jos vise vezbam da popravim to.
Recimo...

Dojle, tebra, ala si ti iskomplikovao.
Mogao si "prevesti" : Je l' ti losija tehnika na boljem basu (jer se sve razgovetnije cuje)? Kod mene je bilo tako, i sada jos vise vezbam da popravim to.
Recimo...
- stevalegro

Cestitike Eno supersonicni. Daj neki rivju kadbudes mogao i naravno-baci neki klip . 
P.S. za sta je ferry bio zaduzen, za zice ?

P.S. za sta je ferry bio zaduzen, za zice ?
MetalFunk wrote:Haha, obozavam ovaj topic.![]()
Dojle, tebra, ala si ti iskomplikovao.![]()
Recimo...