Bilo bi konstruktivnije 10x da nesto konkretno napises pa da imamo normalnu i koliko toliko kulturnu diskusiju nego da me sad na kraju i prozivas zato sto sam diplomirani muzicar. I opet samo zato sto sam rekao da demo tvoje fuzz pedale zvuci lose i sto je moje licno misljenje da je fuzz bezveze.Kill surf city wrote: Tako je, ako Akademski Glazbenici (nebojsak™) tako kazu, sta mi muzikanti imamo tu da dodamo ?
Axe FX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Axe FX
MUzzY wrote:Ne poznajem licno coveka pa ne mogu da sudim.Guitar_thrill wrote:Dersu?MUzzY wrote: ima i mnogo vecih ljudi od mene.
Meni je njegovo pisanije dovoljno da shvatim da je Galakticki Imperator, narocito kad se nasika...
Fuzzy, nije KSC mislio na to... Samo je hteo da cuje koji su to, po tvom misljenju, urbani kul bendovi, koji prodaju mooda za bubrege... A i ja bih voleo da cujem to...

Sto ga citas onda?Funkomat wrote:Smaras.
Sta je sa vama bre narode? Ono, iskreno vas pitam? Samo se trazi razlog za neko prozivanje??
sinisake wrote: Meni je njegovo pisanije dovoljno da shvatim da je Galakticki Imperator, narocito kad se nasika...

Sta ne razmes?MUzzY wrote:Ja eto ne razumem. Ti ako razumes voleo bih da mi objasnis sa 2 primera posto ne mogu da ti citam misli. Naglasavam da ovo najdobronamernije molim.Funkomat wrote:Ne razumem zasto geiger ne bi mogao da se koristi u bendu.
To sto mu vi ne vidite primenu, ne znaci da je neupotrebljiv. Ja ne vidim nikakvu pametnu primenu chorus-a, pa ga ne pljujem.
Ovo postavljanje svog misljenja iznad svega i ubedjivanje drugih je totalno glupavo i nepotrebno.
Rekao si da mislis da je axe fx super, ja kazem da je sranje i tu se rasprava zavrsava. Ti koristi njega, ja cu pojacalo i svi srecni. Prica krenula od axe fx-a i stigla do toga da ce pojacala prestati da postoje... mislim... sta vam je ljudi...?
Ok, onda sam pogresno razumeo. Mislio sam da si primerom hteo da kazes da svirka preko racunara zvuci toliko dobro da svi gitaristi blenu u neverici. Sta si zapravo hteo da kazes?MUzzY wrote:I cemu sad ovaj odgovor? Samo sam naveo primer gde su ljudi bili prijatno iznenadjeni. Nisam uopste nigde rekao da sad svi koji imate pojacala treba da ih bacite... Stvarno, cemu ovakva prica?Funkomat wrote:MUzzY wrote: Ja sam sa kecom svirao zurke u skoliSvi su me bledo gledali kad sam vukljao ceo komp da bih u njega ustekao gitaru (i to mic. in na SB Live! zbog +20db boosta
) Posle su svi gitaristi blenuli u neverici koliko je zvuk bio dobar
![]()
![]()
Svi gitaristi su blenuli?!
To mi je dovoljno.
Prodajem... NE, bacam svoje pojacalo i prelazim na racunar.
-

objasnio sinisa, sta drugo da kazem.

A ovo su vec neki tvoji tripovi, sta da ti kazem. Povredio si moja mala osecanja, pa te sad uhodim & shit.MUzzY wrote:I opet samo zato sto sam rekao da demo tvoje fuzz pedale zvuci lose i sto je moje licno misljenje da je fuzz bezveze.Kill surf city wrote: Tako je, ako Akademski Glazbenici (nebojsak™) tako kazu, sta mi muzikanti imamo tu da dodamo ?

Aj malo opustenije, nemam lose namere.

Last edited by Kill surf city on 04 Feb 2011, 19:31, edited 1 time in total.
A, sub_zero, u tebi cuci mali Vai i ceka da se i(u)zdigne. KONX!!!Ja gitaru kapiram metafizicki. Tajna vasione, komunikacija sa Bogom, nazovi kako hoces.

Last edited by sinisake on 04 Feb 2011, 19:31, edited 1 time in total.
@sinisake: Ne pamtim imena bendova jer mi je taj pravac jako odbojan zvucno. Neko je skoro kacio one Queen of ... sta god, koji muzicki koriste fuzz u kombinaciji sa nekim bas pojacalima. Zvuk - cista 2. Kad god nekoga pitam "sta je tu inspirativno?" uvek dobijem odgovore tipa "sta ja imam tebi da objasnjvam ko si ti" i sl. ili ovako udruzeno bivam isprozivan jer Boze, kako ja to smem da kazem da je fuzz bezveze...
Tek kad sam procitao sam zakljucio da smara...MUzzY wrote:Sto ga citas onda?Funkomat wrote:Smaras.

Muzzy, samo opusteno matori.
Ja samo pokusavam da kazem da ne treba toliko ubedjivati ljude u svoje stavove. Nekom se svidja ovo, nekom ono i cao.
Koji pravac, Mazi, jeba ga ti (Kordun ™)? Al' dobro, saznali smo ime jednog benda. 

Ne razumem kako ona sineWave pedala moze ikako muzicki da se upotrebi. Bend, live, snimak ... kako god samo ne sam u sobi 4 zida i nervozne komsije.Funkomat wrote: Sta ne razmes?
Ok, onda sam pogresno razumeo. Mislio sam da si primerom hteo da kazes da svirka preko racunara zvuci toliko dobro da svi gitaristi blenu u neverici. Sta si zapravo hteo da kazes?
Zapravo sam hteo da kazem da su i pre 5-6 godina digitalije bile i vise nego upotrebljive. Danas sa spravom kao AxeFX to je sve otislo mnogo daleko u autenticnosti zvuka i osecaja dok sviras i svako ko je zaista probao tu spravu nije ostao ravnodusan. Eto samo ovde gomila ljudi koja ga je samo videla na netu unapred zna da je to bezveze i da ce vec sutra biti prevazidjeno, mozes-znas-kakvo-pojacalo-da-kupis-za-te-pare itd. ...
Ne razumem kako ona sineWave pedala moze ikako muzicki da se upotrebi. Bend, live, snimak ... kako god samo ne sam u sobi 4 zida i nervozne komsije.Funkomat wrote: Sta ne razmes?
Ok, onda sam pogresno razumeo. Mislio sam da si primerom hteo da kazes da svirka preko racunara zvuci toliko dobro da svi gitaristi blenu u neverici. Sta si zapravo hteo da kazes?
Zapravo sam hteo da kazem da su i pre 5-6 godina digitalije bile i vise nego upotrebljive. Danas sa spravom kao AxeFX to je sve otislo mnogo daleko u autenticnosti zvuka i osecaja dok sviras i svako ko je zaista probao tu spravu nije ostao ravnodusan. Eto samo ovde gomila ljudi koja ga je samo videla na netu unapred zna da je to bezveze i da ce vec sutra biti prevazidjeno, mozes-znas-kakvo-pojacalo-da-kupis-za-te-pare itd. ...
Pa LOL-uj ti do sutra ali ne poznajemo se uopste a dajes sebi za pravo da me prozivas sa "akademski muzicar" forama zato sto sam rekao to sto sam rekao. U cemu je fora?Kill surf city wrote:
A ovo su vec neki tvoji tripovi, sta da ti kazem. Povredio si moja mala osecanja, pa te sad uhodim & shit.
Aj malo opustenije, nemam lose namere.
Pa iskreno i ne smara. Dosta toga sto je napisao jeste istina.Funkomat wrote:Tek kad sam procitao sam zakljucio da smara...MUzzY wrote:Sto ga citas onda?Funkomat wrote:Smaras.![]()
Muzzy, samo opusteno matori.
Ja samo pokusavam da kazem da ne treba toliko ubedjivati ljude u svoje stavove. Nekom se svidja ovo, nekom ono i cao.
Moja namera nije da ja nekoga ubedjujem u bilo sta ali ne volim kad se prica napamet samo da bi se izneo neki licni stav koji nije potkovan nikakvim cinjenicama i oko cega se posle stvara neki kult generalnog misljenja koje nije realno. Ja mogu da zvucim "ovako" ili "onako" kad nesto pisem ovde i zasista se trudim da ne uvredim ljude sa kojima razgovaram bilo da je u pitanju forum ili u cetiri oka i svako ko me je upoznao moze to da potvrdi ali brate... stvarno ne do' ti Bog da ovde napises neko misljenje suprotno generalnom stavu...
Sta koji pravac? Bilo koji koji alternativnisinisake wrote:Koji pravac, Mazi, jeba ga ti (Kordun ™)? Al' dobro, saznali smo ime jednog benda.