Axe FX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Axe FX
Ovde su bambiji glavna fora.
- Dersu Uzala
Pa, ima cetir slatke nogice, moze dva fuzza, geigera i neki flanger odjedared da nagazi. 

a moze i neki brz šred da padne sa sve četir nogice...Dersu Uzala wrote:Pa, ima cetir slatke nogice, moze dva fuzza, geigera i neki flanger odjedared da nagazi.

- Dersu Uzala
Sa cetir noge ne, ali sa dve da. Kakve veze sad imaju ruke, nema Bambi ruke. Zamenjujes tezu po obicaju.

-
Dersu Uzala wrote:Kako sta je. Dva odvratna pozera, disgusting pieces of shit. Antitalneti za bilo kakvu umetnost. Verovatno ih cekala karijera kao postara i kasirku pa su bili u fazonu, ma daj, aj prodamo muda za bubrege i foliramo se da smo 'umetnici'. Ti sedi za bubnjeve, nesto lupaj , znam da nemas pojma, ali izgledaj kao da si mmmmm bas to htela da "ocviras", ja cu da okacim gitaru na sebe mesto na ofinger, pa da probamo.MUzzY wrote:
Pa dobro, sta je White Stripes recimo?
OT
Derszu pulls the stringKs :belalugoshismajli:
http://www.whitestripes.com/
pazite sta radite, mozda je vas bend sledeci

- Dersu Uzala
Kill surf city wrote:Dersu Uzala wrote:Kako sta je. Dva odvratna pozera, disgusting pieces of shit. Antitalneti za bilo kakvu umetnost. Verovatno ih cekala karijera kao postara i kasirku pa su bili u fazonu, ma daj, aj prodamo muda za bubrege i foliramo se da smo 'umetnici'. Ti sedi za bubnjeve, nesto lupaj , znam da nemas pojma, ali izgledaj kao da si mmmmm bas to htela da "ocviras", ja cu da okacim gitaru na sebe mesto na ofinger, pa da probamo.MUzzY wrote:
Pa dobro, sta je White Stripes recimo?
OT
Derszu pulls the stringKs :belalugoshismajli:
http://www.whitestripes.com/
E, aj bre ne lupetaj.
pazite sta radite, mozda je vas bend sledeci
- Dersu Uzala
E, aj bre ne lupataj antitalentu. Jebote, koji smor. Ti KIlle, postedi me.
Ma cenim da ovde nje bilo dovoljno rasprave, mora to žešće. Mislim da se ovde ipak odlučuje o nekim suštinskim pitanjima za opstanak kosmosa, pa ova količina diskusije nije ni blizu dovoljna da se detaljno pretresu svi pogledi i mišljenja. Vreme je da se skinu rukavice, da se zaboravi politička korektnost - krupne odluke traže krupne reči i teške udarce. Sad se ne sme ustuknuti! 

- Dersu Uzala
Ja isto.
Rekosmo, tojest rekoh. Iznogoud. Dosta bre vise gluparanja.
Ovaj forum ce doziveti preporod. 
Rekosmo, tojest rekoh. Iznogoud. Dosta bre vise gluparanja.

Al' usraste temu... Kako neko koga stvarno zanima nesto o Axe-u da se ovde informise kad gomila mudrosera pljuje
spravu koju nije ni videla, taman posla cula, a znaju sve! A pogledajte Axe temu na komsijskom forumu...
spravu koju nije ni videla, taman posla cula, a znaju sve! A pogledajte Axe temu na komsijskom forumu...
Bitno da su je probali ovi sto je hvale.