dejankuki wrote:Evo ja cu prvi.. kupio si Nemanjinu gitaru. ibanez Stratocaster LP model Petrucijev za 2005 godinu i reizdanje SG uz custom binding na obodu telecasterskog tela..![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd sad, nemoj da mi kazes da je neko drugi bio prvi...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
dejankuki wrote:Evo ja cu prvi.. kupio si Nemanjinu gitaru. ibanez Stratocaster LP model Petrucijev za 2005 godinu i reizdanje SG uz custom binding na obodu telecasterskog tela..![]()
![]()
![]()
![]()
Gde si probao baja-u? (kako li se ovo pishe..nenadnenad wrote:probali smo :
baja tele
ness wrote:CestitkeGitara je vr' !
cena je 72-73 hiljade FSR lake placid blue baja u novosadskom mitrosuHotstepper wrote:Gde si probao baja-u? (kako li se ovo pishe..nenadnenad wrote:probali smo :
baja tele)
Koja je cena? Mishljenje...?
ps.
chestitke na prinovi
Bio danas da ga probam, i uzeo ga, al onaj blondie...nenadnenad wrote:
cena je 72-73 hiljade FSR lake placid blue baja u novosadskom mitrosu
a ima jedan i u subotickom...
nije mi se svideo
Hotstepper wrote:Bio danas da ga probam, i uzeo ga, al onaj blondie...nenadnenad wrote:
nije mi se svideo
Meni se svideo.
Baja je dobra gitara skroz, samo shto je Nenad trazio neshto malko "deblje". Hteo sam ja tog baju, ali svidela mi se i ova Ash.. Ja eto recimo imam vishe razlicitih kombinacija sad (4 gitare, gde ce mi dusha, u PMHotstepper wrote:Bio danas da ga probam, i uzeo ga, al onaj blondie...nenadnenad wrote:
nije mi se svideo
Meni se svideo.
Samo me sačekajte da mi majti završi mog Telca i Funkomat svog, pa da se pridužimo skupu sa ručnim radovima.nemanjavelimirovic wrote:Moramo napraviti neki telecaster festival u skorije vreme
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest