Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Mrav

Re: Oprema Koju Imate

Post by Mrav » 09 Feb 2011, 00:39

Ovo zvuči malo kao: "nemam ja ništa protiv mexova..... mislim ništa efikasno!" :XD:

Mexovi stavljaju tolex i sklapaju boxove :ziveli:

Sviđa mi se muzička pratnja, Andy Timmons ;)

guv'nor

Post by guv'nor » 09 Feb 2011, 00:47

Dersu Uzala wrote:
8)

Image
Image Moja Berindžer rados'! :mrgreen: Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 09 Feb 2011, 00:50

Ne moze bre Mehos da dotakne pojacalo koje ce da me kosta 2000$ u tome je poenta. Ako ce oni da ga rade, onda 'pass the savings to me', da ne kazem, ako ustedis na radnoj snazi i beneficijama, onda daj i ja kao musterija da ustedim neku kintu. A ne ko Fender (a sad i Gibson i sto je jos najgore EBMM, rade Mehosi, a cena ista ko da rade Ameri. Da su to mehosi koji su uber strucni jel, nema frke...ali je to NKV radna snaga koje leti bere avokado a svo ostalo vreme pravi Fender. Sve je to ok, ali onda nek naplacuju gitare ko ove iz Koreje, jer Mehose placaju isto ko Korejance u Koreji. :ziveli:

Btw, ima dva Mehosa u celom klipu, fizikalisu. Sve ostalo....belci...Ja se ne petljam njima u spremanje buritoa i tacoa, oni nek se ne petljaju u igradnju najsofisticiranije audio elektronike :mrgreen: .

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 09 Feb 2011, 00:59

Kako bi onda amerika bila jedna od najbogatijih zemalja? Kradja i prevara ili nista. Zar nije to moto? :kokice:

Cestitke Ljubo. :ziveli:

umart

Post by umart » 09 Feb 2011, 00:59

zato marshalli su konza velesa,engleske iskompleksirane domacice i i zaboravljeni hair i NWOBHM heroji. :metal:

Mrav

Post by Mrav » 09 Feb 2011, 01:08

umart wrote:zato marshalli su konza velesa,engleske iskompleksirane domacice i i zaboravljeni hair i NWOBHM heroji. :metal:
A kod nas slični ovim poslednjima rade svi u muzičkim radnjama :metal:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 09 Feb 2011, 01:09

Funkomat wrote:Kako bi onda amerika bila jedna od najbogatijih zemalja? Kradja i prevara ili nista. Zar nije to moto? :kokice:
Ne, iskesirali su ceo svet u Drugom Sveckom Ratu. Pomagali su svima i posle rata sve to naplatili. Tako se to radi. :ziveli:

umart

Post by umart » 09 Feb 2011, 01:26

elem,kad mravoni moze da se fali fulltone-om(pozer,kupuje nove pedale u mitrosu) posto joj je konacno rocket carobno udahnuo zivot mogu i ja vala sa ovom lutkom:

Image

vintidz modzo tru d ruf iliti naski receno do balcaka.nadam se da ce rocket kad bude mogao podjeliti sa nama utiske sa avanture ozivljavanja ovog cuda.

nesveti trojac - dod fx96,boss dsd2 i ovo = : vader :

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 09 Feb 2011, 10:04

Uh... to je tvoj stone, hahaha. Video sam ga kod Rocketa.
Nadam se da si to negde našao ili ti je neko poklonio jer ne vidim kako bi neko imao obraza da traži dinar za ovo. :D
Super ako ga je oživeo, ali izgleda kao da je ležao sa Titanikom na dnu mora stotinu ljeta :)

umart

Post by umart » 09 Feb 2011, 12:35

kad ga cujes,sve ce ti biti jasno.rocketu svaka cast.a izgled mi je toliko kul da je to neopisivo.

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 09 Feb 2011, 14:25

Znam kako zvuči, imam isti takav. Dobro, ne baš isti, hehehe :D
Šalim se, naravno, bole te kako izgleda, samo da radi.
Samo se vakciniši ako se slučajno posečeš da ne bude gadno :P

Mrav

Post by Mrav » 09 Feb 2011, 17:44

Ja imam novi small stone, i ovo čudo zvuči dosta lepše (moram priznati)

P.S. Pa šta ako sam pozer, Steve Vai se time javno hvali :mrgreen: . Nego kod mene radi to, da ja želim određeni zvuk, i kad mi sprava isporuči baš to, neću praviti pitanje za malo više love :) . Imam i ja krsh matorih pedala par, ali zvuče za medalju (npr. taj Plastikaner modovani Tube Screamer što ga ti koristiš Blagoje :ziveli: )

umart

Post by umart » 09 Feb 2011, 20:05

+Hopkins+

nemas,stari.tj vrlo je malo vjerovatno da imas.pitaj rocketa koji je trip,sve je ovo radjeno zbog toga.ne drzim ja to u tajnosti,nego nisam popamtio sve koji su tripovi pa da se ne prosipam ovuda. :hide:

mravoni:

hahaha,nije nego si ti gospodin,pa volis kutiju,racun,sve molim lijepo i pod konac.niko ne kaze da je to lose. :metal:

a da je tjubskimer sprava,sprava je.jos da pustis da rocket sredi svic i taman usput da vidimo sta mu je to radjeno...

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 09 Feb 2011, 21:21

Imam isti takav, samo u mnogo boljem stanju, verziju 3 sa početka 80ih, koji se razlikuje od one reissue verzije iz 90ih po tome što nema lampicu i nema 9V ulaz za struju nego onaj smarački matori. To uopšte nije retka pedala, ima ih milijarde, i može u mint stanju da se zme sa ebay-a za 50-60$. Ja sam moju platio 4 soma dinara. Rocket mi je uradio UniVibe mod i imam 4 prekidača koja kada su u donjem položaju su čist Small Stone a kada su sva četiri gore su UniVibe, plus sve moguće kombinacije neki gore neki dole i mogu se dobiti ludački tripovi.
Izleteo mi je sa pedalborda i stoji mi na polici jer nema true bypass i mnogo je divalj, uzeo sam Nano Small Stone koji em zauzima manje mesta, ima lampicu (meni baš bitno), ima true bypass i nekako mi ima finiji zvuk za ono što meni treba.

Elem, u zdravlje da te služi, uživaj, to je carska pedala u svakom slučaju!

umart

Post by umart » 09 Feb 2011, 22:19

nisam ja olako izjavljivao ovo prije,elem,provalio je da je neki prototip i tako to,cekamo rocketa da razrijesi stvar.i da,nabacio je true bypass,a inace sama po sebi radi onako bas neocekivano,intezivnije,sto je i mrav koji ima nano verziju potvrdio ranije.ali,i da je stock trojka i da se nabaci true bypass mislim da je bolja od nano verzije,bar po mom misljenju.

u svakom slucaju,plus ovaj vintidz modzo,po meni najbolji phaser koji postoji. :metal:

mislim da je prava steta sto ta tvoja sjedi na polici,nabaci joj tru bajpas i led i bar ga furaj kao univibe.

Post Reply