Note se ne razlikuju mnogo od tablatura:

Moderator: zolideathmetal
Ako islis kako da znas brzinu udaranja u pjesmi po tabovima samo slusas pijesmu i citas tabove i tako skontas...raskee_drummer wrote:Pa dobro...sada mi mnogo lakse izgleda jer sam skontao i note, a i tabove....samo mi nije jasno kod ovaoga sto je "Drobac" poslao...skontao sam vecinu, samo me zanima kako se kontra udara ovde...mislim kojom brzinom, ili samo se udara jednom sa bassom, pa onda kontra, i palicom i nogom-i bass, pa trei puta dobos........itd.
I kako da znam taktove, mislim brzinu i to????
Ima ih onoliko koliko ima delova bubnja. To je samo primer nota, ima na netu objasnjenje kako se citaju, mrzi me da trazim sada.Funkomat wrote:6 "nota" ili sta su vec.
Nisam strucnjak za note, ali na tom primeru su 16-ine. To mozes zakljuciti po tome sto ima 16 nota u jednoj "meri". Trebalo bi da pise koja je brzina, to je 5-a strana nekoh vezbi koje sam postavio samo kao primer, verujem da na prvoj strani ima i brzina.raskee_drummer wrote:Pa dobro...sada mi mnogo lakse izgleda jer sam skontao i note, a i tabove....samo mi nije jasno kod ovaoga sto je "Drobac" poslao...skontao sam vecinu, samo me zanima kako se kontra udara ovde...mislim kojom brzinom, ili samo se udara jednom sa bassom, pa onda kontra, i palicom i nogom-i bass, pa trei puta dobos........itd.
I kako da znam taktove, mislim brzinu i to????
Drobac wrote:Ima ih onoliko koliko ima delova bubnja
hahahahahaha ovo bih voleo da vidim ......Bez ljutnje, ali tesko da si skroz odvojio ruke i noge posle mesec dana sviranja. Probaj da odradis single stroke roll izmedju leve ruke i leve noge.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest