zato sto to za mene jesu gluposti i boli me djon ako to neko(u ovom slucaju ti) smatra pogresnim,a i sam si rekao da mi je vidjenje ok...sto se foruma tice,na njemu svako ima prava da kaze svoje misljenje,dokle god ne predje izvesnu granicu,sto ja ocigledno nisam uradio,niti sam iciji ugled ukaljao,jer bi mi post u suprotnom bio izbrisan....
sad to sto ti moje vidjenje muzike smatras nonsalantnim,a veruj mi nije,to je tvoj problem,ako zelis napravi svoj forum pa tamo teraj ljude da pricaju o stvarima koje ti zelis i tamo im kenjaj sto ne vole iste aspekte muzike kao i ti...ako pak ne zelis....live and let die
ja sam o njima napisao sta sam hteo odnosno ,,citat iz strane štampe i plej-listu favorita" i pisacu jos...nikome nisam zabranio da pise o ,,delu pop/rok konteksta,politici i tim materijalistickim pricama" vec sam rekao da mene to ne zanima,ali necu umreti ako procitam....msm vise cu ceniti bend ako otkrijem neku do jaja stvar koju cu slusati 3 dana bez prestanka(kao sto je bio slucaj sa pesmama gorenavedenim) nego ove ,,gluposti" kako sam ih nazvao jer mi one nista ne znace
sad,priznajem da sam umesto gluposti trebao da upotrebim rec stvari u prvom postu ali jebiga..
ako ikoga pored formalnih stvari koje doprinose ugledu ovog foruma interesuju i ove nonsalantne~zaboravio sam metadonsku terapiju i kapetana esida