Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cortex wrote: Ljuba je obukao najuzhe farmerke koje je imao
Cortex wrote:PA sve i da nisam bio na prezentaciji, i da sam se ukljuchio na samom kraju i video Pecinu facu i taj osmeh ponosa, bilo bi vredno dolaska.![]()
Ne znam za Babu ali sto se mene ticeStvarno fini momci, taj Baba i Branislav. Drago mi je da sam samo potvrdio sliku o sebi koju pruzhaju na forumu odje.
ali hvale vredan shtand P&K Audio-a
Iako preferiram zvuk 6V6 i 6L6 stvarno je bilo milina cuti kako "grizu" 84-ke u Rocket-u.neki lik je svirao kroz Rocketa ponovo bejah odushevljen
Sto zbog Jive King Deluxe-a, sto zbog zbog Ilijani-jevih gitara, koje je probao kad si ti otisao, Baba je bio tako sokiran kvalitetom da je pri povratku u NS cutao skoro do Beske.Baba je svirao Jive King Deluxe, i odlepio toliko da je zaboravio ovde na forumu da vam predstavi ....
Ah, pa sad crvenim kao Branislav.Cortex wrote:Stvarno fini momci, taj Baba i Branislav. Drago mi je da sam samo potvrdio sliku o sebi koju pruzhaju na forumu odje.
Ovaj lapsus koji mi se javio u glavi je bio spektakularni epic fail.Cortex wrote:...i odlepio toliko da je zaboravio ovde na forumu da vam predstavi njegov patent u najavi - shtilej! ...
Velikobranislav wrote:ali hvale vredan shtand P&K Audio-aVredelo je doci samo zbog toga.
Tačno, nema šta. Ljudi, Jive King Deluxe, pa to je nešto neopisivo dobro. To je taj klin, i majke mi, dok sam svirao, morao sam da pravim prekide, jer mi je bilo teško da poverujem. Ukratko, sada znam koje pojačalo uzimam kada za to bude bilo vreme, da se skrasim sa nekim pojačalom koje nikada neću prodati. Totalni haos.branislav wrote:Sto zbog Jive King Deluxe-a, sto zbog zbog Ilijani-jevih gitara, koje je probao kad si ti otisao, Baba je bio tako sokiran kvalitetom da je pri povratku u NS cutao skoro do Beske.Cortex wrote:Baba je svirao Jive King Deluxe, i odlepio toliko da je zaboravio ovde na forumu da vam predstavi ....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests