nenadnenad - pesmice
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Re: nenadnenad - pesmice
Ambient Vol.4: isolationism. Mene svidza, veoma. 

-
ahah
ibanez RG + digitech rp250 il nesto tako i neki aster petozicani bass
ostalo je frutty loops ...i ocigledno improvizacija
ocu da se zajebavam i sa nekim nestandardnim perkusijama ... treba mi onaj zvonkast masan zvuk meshalice za beton
ibanez RG + digitech rp250 il nesto tako i neki aster petozicani bass

ostalo je frutty loops ...i ocigledno improvizacija

ocu da se zajebavam i sa nekim nestandardnim perkusijama ... treba mi onaj zvonkast masan zvuk meshalice za beton
Ode ti, Neso, u komercijalu.
-
http://www.box.net/shared/oqt4syot55
brat na metalofonu
ja na bubnjevima ,fender klasicnoj gitari i iza 'mix pulta' u ulozi prducenta
brat na metalofonu
ja na bubnjevima ,fender klasicnoj gitari i iza 'mix pulta' u ulozi prducenta
uuuu što je dooobraaaa!nenadnenad wrote:http://www.box.net/shared/4utk7v8fyg

-
Koliko ti imas godina?
također dobra baš!
nego,koj će ti kaoss pad? bolje ovako,improvizuj,skonaćeš smisao života! A ko zna,možda i neko traži ovakvu muziku baš! Samo radi i ne daj se isprovocirat!
-
-
http://www.box.net/shared/039hf4c3mk
evo bila neka proba pre neki dan nakon pola godine sa novim basistom.....
Ja sam za fender rhoads-om.
evo bila neka proba pre neki dan nakon pola godine sa novim basistom.....
Ja sam za fender rhoads-om.
Ekstra brate, super je.
Dobra numera. Sve mi se dopada osim dužine. Budući da je instrumentalan komad, u kome se ipak instrumentalno ne dešavaju neka posebna uzbuđenja, mislim da je mogao da traje kraće. Nema onu hipnotičku notu kao Satijevi komadi, pa da više ne znaš gde je kraj a gde je početak, a s vremenom se ne desi nešto spektakularno, tako da cenim da bi bilo efektnije da je ili nešto kraće, ili da se nešto doda u aranžmanu. U svakom slučaju vredno pažnje.
Meni se ovo jako svidja

-
Sad sam upalio da vidim kolko je dugacko.Pa , jeste, previse je skoro 7 minuta.
Prvi put smo ovo svirali pre skoro pola godine i probali smo ja mislim dva puta po tako 4-5 minuta.
I onda ponovo, jel, pre neki dan, sto se cuje na box.net linku.
Cini mi se da se dosta razilazimo oko toga kako bi nesto trebalo da zvuci sudeci po tome kako se pristupa nekoj ideji ali nadjemo se negde na okej teritoriji sa obzirom na to kolko smo vremena i truda ulozili [ nista skoro ].Trebalo bi da se radi na aranzmanu il sta vec jer mislim da niko od nas nije sposoban u hodu a kamoli svi zajedno da uradimo nesto stvarno dobro od jednostavne ideje.
Bacio sam tako neke sitne rifove ili rif-laganja koja ne opterecuju pa gledam sta ce da se desi posto mislim da ne bi nista bilo od one matematike.
* na ovom starom snimku mi se vise svidja bubnjanje malo je vise stonersko
** inace, vec kad pominjes satija...ako bi radio nesto pod njegovim uticajem ne bi voleo da su bubnjevi previse napadni i da su deonice previse ... ne znam kako da opisem al nas bubnjar je po mom utisku vise u fazonu corbe \ ac\dc i nekog rokanja.Mislim da bi umro od muke da mora da odsvira pesmu od low-a a ja bi zeleo da nekada odsviramo tako nesto
Prvi put smo ovo svirali pre skoro pola godine i probali smo ja mislim dva puta po tako 4-5 minuta.
I onda ponovo, jel, pre neki dan, sto se cuje na box.net linku.
Cini mi se da se dosta razilazimo oko toga kako bi nesto trebalo da zvuci sudeci po tome kako se pristupa nekoj ideji ali nadjemo se negde na okej teritoriji sa obzirom na to kolko smo vremena i truda ulozili [ nista skoro ].Trebalo bi da se radi na aranzmanu il sta vec jer mislim da niko od nas nije sposoban u hodu a kamoli svi zajedno da uradimo nesto stvarno dobro od jednostavne ideje.
Bacio sam tako neke sitne rifove ili rif-laganja koja ne opterecuju pa gledam sta ce da se desi posto mislim da ne bi nista bilo od one matematike.
* na ovom starom snimku mi se vise svidja bubnjanje malo je vise stonersko

** inace, vec kad pominjes satija...ako bi radio nesto pod njegovim uticajem ne bi voleo da su bubnjevi previse napadni i da su deonice previse ... ne znam kako da opisem al nas bubnjar je po mom utisku vise u fazonu corbe \ ac\dc i nekog rokanja.Mislim da bi umro od muke da mora da odsvira pesmu od low-a a ja bi zeleo da nekada odsviramo tako nesto

- Pentatonic
Interesantno, fina laganica..