ja mozda i imam nekog tko ide tamo al kako carinu da predje nazad sa kupljenim instrumentom ?
garant ima neka fora...
a da ima interesantnih stvari - ima
a bogami i interesantnih cijena...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne bih se slozio, meni ne deluje tako. Prilicno sam siguran da taj Floyd nije napravio Schaller koji inace pravi original Floyd Rose vec dvadeset i kusur godina. Rucica i nacin kako se kaci na Floyd mi je jako cudan (nisam video ni jedan takav OFR). Takodje blok, na OFR-u nije takav kao sto je na slici. Koliko vidim nema nigde fine tuner tension plate-a (pogledaj link http://www.prorockgear.com/ofrparts.aspx). Nadam se da sam bio od pomocimislim_stvarno wrote:ja sam tek sad video da je bio link...(nije podvuceno bilo)
deluje pravi, ali sta ja znam...
ja sam resio definitivno da cim skrpim kintu zapalim do zagreba za GK amp (mozda i box)djomla wrote:idem cesto i nikad me nisu proveravali, ama bas nikad. Naravno idem autom. Cak sam i gitaru vukao sa sobom i videli su je i nista...mozda sve kako na koga naletis.
jel moguce da nema nikog sa fforuma koji ide/zna nekog u hr.kontam castimo covjeka i on to nama tamo zavrsi.faks wrote:ja sam resio definitivno da cim skrpim kintu zapalim do zagreba za GK amp (mozda i box)djomla wrote:idem cesto i nikad me nisu proveravali, ama bas nikad. Naravno idem autom. Cak sam i gitaru vukao sa sobom i videli su je i nista...mozda sve kako na koga naletis.
ali to naj ranije na jesen
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests