P&K Audio Novotarije

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
michabass

Re: P&K Audio Novotarije

Post by michabass » 14 Feb 2011, 23:42

Baba Slim wrote:...A Ilianni-eve gitare... Nemam reči to da opišem. Izrada, detalji, pažnja, završna obrada, udobnost.
...i ljudi, nisam mogao da verujem kako svaka od te 3 gitare radi. Ne znaš gde ćeš od zvuka koji svojom snagom, čistoćom i lepotom udara direktno u grudi i ne pušta. Bukvalno nisam mogao da dišem, teskoba u grudima i preznojavanje, bez preuveličavanja. Totalna neverica i za zvuk i izradu. Ne znam, šta god da napišem kao opis čini mi se kao da nije dostojno kvaliteta.

I za Ilianni-a, kao čoveka i kao graditelja... samo i ništa manje od :bow: :bow:
A kad sam ovde nedavno predstavio Illianijev jazz bass napadoše čoveka da je prevarant! :mrgreen: Drago mi je da stvari polako dolaze na svoje i da ljudi kapiraju. Ilija je CAR!

Nego back on topic - sve reči hvale za P&K pojačala, kvalitetni i unikatni finiši, zvuk -čist jak i prezentan, stvarno svetski! Svaka čast za majstorski rad! :bow: :bow:

jcm 800

Post by jcm 800 » 15 Feb 2011, 00:59

michabass wrote:
Baba Slim wrote:...A Ilianni-eve gitare... Nemam reči to da opišem. Izrada, detalji, pažnja, završna obrada, udobnost.
...i ljudi, nisam mogao da verujem kako svaka od te 3 gitare radi. Ne znaš gde ćeš od zvuka koji svojom snagom, čistoćom i lepotom udara direktno u grudi i ne pušta. Bukvalno nisam mogao da dišem, teskoba u grudima i preznojavanje, bez preuveličavanja. Totalna neverica i za zvuk i izradu. Ne znam, šta god da napišem kao opis čini mi se kao da nije dostojno kvaliteta.

I za Ilianni-a, kao čoveka i kao graditelja... samo i ništa manje od :bow: :bow:
A kad sam ovde nedavno predstavio Illianijev jazz bass napadoše čoveka da je prevarant! :mrgreen: Drago mi je da stvari polako dolaze na svoje i da ljudi kapiraju. Ilija je CAR!

Nego back on topic - sve reči hvale za P&K pojačala, kvalitetni i unikatni finiši, zvuk -čist jak i prezentan, stvarno svetski! Svaka čast za majstorski rad! :bow: :bow:

Kad cujem ovakve pohvale, ostaje mi samo da zakljucim da sam ja vrlo srecan covjek...Ja imam cak 3 (i slovima:TRI) P&K Audio pojacala u svom vlasnistvu. A jedno od njih je i toliko hvaljeni Jive King... :ziveli:

A imam i taj jcm800, koji je meni ipak bez premca...narocito kad treba zaprziti Randy Roadsa. Tj.stalno.
:metal: :metal: :metal:

Ljudi, ja od pocetka tvrdim da je Peca kralj nad kraljevima...Majstor par ekselans...I super lik. :bow: :bow: :bow:

Nisam ja dzabe toliko pazario kod njega...

Peco, keep up the good work! :ziveli: :ziveli: :ziveli:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 15 Feb 2011, 10:03

Al ono pojacalo sa snakeskin toleksom izgleda.... :bow:

Hillybilly

Post by Hillybilly » 15 Feb 2011, 18:52

Cao narode, evo uspeh da nabacim neke od snimaka sa Expo-a na Youtube!
Hvala svima za komentare! Aj' kad nadjem malko vise vremena potrudicu se da odgovorim na neke!

Sve snimke mozetge pogledati na nasem kanalu http://www.youtube.com/user/pikaudio1 a neke cu okaciti i ovde! :ziveli:

dweezil

Post by dweezil » 15 Feb 2011, 19:13

sve cool Jiveking j.. kevu to sam iskusio odavno :bambi: jedina zamerka ono ljudi Marshall-e ste trebali na 4 x 12

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 15 Feb 2011, 19:46

Jive King sabija. Pregledao sam i klipove gde svira Ljuba, i gde svira Sale Sedlar, i stvarno sam oduševljen. Klonovi Marshalla su odlični, ali ja nisam iz te priče. Rocket sam čuo uživo. Od ponuđenih, najviše mi se dopada Jive King, to je taj zvuk!

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 15 Feb 2011, 20:13

Uh, uh...... Jive King, a i JTM45 :homer:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 16 Feb 2011, 09:31

E,sad sam se docepao neta..Kao prvo,drago mi je da sam upoznao Ljubu i Dvejna,troopera takodje :D :ziveli: JK je tako pevao,a ljuba iskusno i pazljivo birao rifove,tako da je prezentacija bila S-jajna! :D stvarno stvarno odlicno pojacalo..Peco,svaka cast.. :ziveli:

andrej]

Post by andrej] » 16 Feb 2011, 10:14

odlicno sve zvuci. ovaj jive zvuci 'najsvetskije' od ovih pojacala, nije ni cudo sto se najbolje prodaje. rocketu (koji imam) niste dali puno sanse, ono, ipak treba za njega nesto drugo da se odsvira.

marshalli zvuce fino, marshallski. jedino je mogao bit jos barem kratak demo klina, bar na jtm45.

al, sve u svemu, super zvuci. posle ovoga, ovaj jive king ce da ide ko alva. jel se javilo kolko ljudi vec? hvali se, Peco :).

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 16 Feb 2011, 14:45

Pridružujem se prajzovima Jive Kinga, stvarno odlično zvuči, a i pravi čovek ga je prezentovao, hehehe.
Rocket sam slušao kod Rocketa, hehehe, i sa njegovim stratom zvuči san snova.
Ove Marshall klonove bi voleo da probam sa svojim setupom! :D

Hillybilly

Post by Hillybilly » 16 Feb 2011, 18:37

andrej] wrote:posle ovoga, ovaj jive king ce da ide ko alva. jel se javilo kolko ljudi vec? hvali se, Peco .
Iz tvojih usta u Bozije usi!!!
Pa...jeste cinjenica da je JK zasluzeno privukao najvecu paznju posetilaca! Meni je to narocito drago jer sam ga pravio prema svom ukusu, da bude onakvo pojacalo kakvo bi ja zeleo da sviram. Kod njega je interesantno to sto moze jako puno raznih stilova/zvukova da pokrije i to jako dobro, bez kompromisa u tonu. Takodje posebno mi je drago da su pojacala bila jako dobro ocenjena od strane profesionalnih muzicara, ostalih ucesnika Expo-a (graditelja gitara) a i od konkurencije tj. od ljudi kojima je zvuk posao!
Pored Jive Kinga, zanimljivo, najvece intresovanje je bilo za Rocket amp! Najvise njih je reklo da ce bas njega pazariti. Naravno i klon JTM45 je prosao veoma zapazeno...Vladi Negovanovicu se narocito svideo. Ni ja nisam bio svestan koliko to pojacalo dobro zvuci dok ga Nesa (Texas Flood) nije prvi dan expoa zasvirao kako samo on ume...

E sad, na Expou konkretno nije prodato/kaparisano ni jedno pojacalo :cry: :lol: . Ali jako puno ljudi je culo pojacala i sada polako pocinju da se javljaju i siguran sam da ce se efekat Expoa tek osetiti u narednim danima.

Image

Image

sinisake
The original one

Post by sinisake » 16 Feb 2011, 19:24

Fino. Cestitke! :ziveli:

Mislim da je deo uspeha i u Ljubinom, vec pomenutom, outfitu! :mrgreen: :ziveli:

guv'nor

Post by guv'nor » 16 Feb 2011, 19:30

U tom slučaju ne smem ni da pomislim kakva bi prođa tek bila da sam prekrstio noge, pa da vidite šta je sevanje butke! :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 16 Feb 2011, 20:46

Butkice (Velja ™) za pobjedu! :ziveli:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 16 Feb 2011, 23:39

Peco zasto na expo-u nisu predstavljena Rebel pojacala? Nisi ih imao napravljena, ili neki drugi razlog? Interesuje me, posto mi se vrlo dopao zvuk gitara Rebela kad god sam ih slusao....

Post Reply