poceo sam da se secem na te Maple fingerboard-ove, mislim da samo oni mogu da ti daju neku toplinu, a isto vremeno i onaj pravi slap TOING...pored abonosa

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Posto ti volis presizn baz, jako jako cesto mozes da ga vidis sa maple fingerboardom, a i jazz varijantu..MetalFunk wrote:Meni mejpl izgleda kao da ce da se raspadne pod prstima. Imam takav osecaj kad vidim takav vrat.
Ne'm pojma zasto.
Te tamno svetle fore su mnogo cesto zastupljene kod MTD baseva, pretrazi na sajtu, pretrazi slike, YT snimci, stvarno ima prelepih MTDova sa maple fingerboardom za parenje ocijuStalker wrote:meni se potpuno sviđa mejpl fazon, ali uz tamnije telo, naturlih finiš po mogućstvu
@kvočka: matori, pedala rastura!
Vise sam za rosewood. Uglavnom, za tamnije varijante vrata. Neobjasniv fenomen kod mene...nnkvocka wrote:Posto ti volis presizn baz, jako jako cesto mozes da ga vidis sa maple fingerboardom, a i jazz varijantu..MetalFunk wrote:Meni mejpl izgleda kao da ce da se raspadne pod prstima. Imam takav osecaj kad vidim takav vrat.
Ne'm pojma zasto.
Ja sam bio ubedjen da je taj javor nesto najneznije sto postoji, medjutim to je jedan bezobraznik koji je tvrdji od rouzvuda!![]()
Jbg. A i ne mora da znaci.nnkvocka wrote: u glavnom je to rosewood resenje - najmeksi je i nalazi se iza vase kuce ili kod komsije (dzabe)
Znam. Sklonio sam sliku, pa je sad konfuznije za smrtnike poput tebe da me prepoznaju.nnkvocka wrote:izvini, nisam te prepoznao...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest