Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Naravno, medjutim, ja wah u 99% situacija koristim kada sviram solo, ili neki "prljavi" ritam....ustvari ne secam se da sam ikada u bendu svirao onaj kristalno cist klin (cist klinistiqrac wrote:Ima to dodavanje gaina i svojih prednosti a i mana. Kad sviras na klinu taj mali gain izludjuje mnogo, bar mene.
Da,da, bio sam do mitrosa i probao par wahova, iskreno, mene je Crybaby Classic odusevio, taman malo zaprlja i boostoje signal, jednostavno savrseno, ali sam odustao od prodaje ovog mog waha, pa sam dzabe gledao sve te silne wahovetheTrooper wrote:Trile, dosta dunlop krajbejbija ima sa strane boost switch, moj DB01 Crybaby from Hell ima sigurno, radi bas to sto si rekao
ja ti rekao ovo, ne secam se ,ali svaka mi castBaba Slim wrote: A ako daje izobličenje, majtimika mi je dao predlog koji je upalio - naime, ako imaš pojačalo sa gain i volume kontrolom, samo malo smanjiš gain nego što inače držiš, i digneš volume da bi kompenzovao gubitak glasnoće usled smanjenja gain-a, i to bi trebalo da reši problem ''prljanja'' kad okineš jače pod uključenim wahom. Ja isprobao juče, i funkcioniše, ali ću ipak svirati sa gainom podešenim kao ranije, jer mi ne smeta ako wah malo zaprlja pri jačem udarcu...
Jesi rekao, vaistinu svaka čast, svaka ti je Njegoševamajtimika wrote:ja ti rekao ovo, ne secam se ,ali svaka mi castBaba Slim wrote: A ako daje izobličenje, majtimika mi je dao predlog koji je upalio - naime, ako imaš pojačalo sa gain i volume kontrolom, samo malo smanjiš gain nego što inače držiš, i digneš volume da bi kompenzovao gubitak glasnoće usled smanjenja gain-a, i to bi trebalo da reši problem ''prljanja'' kad okineš jače pod uključenim wahom. Ja isprobao juče, i funkcioniše, ali ću ipak svirati sa gainom podešenim kao ranije, jer mi ne smeta ako wah malo zaprlja pri jačem udarcu...
Malo šnjurah po netu i videh da je Teese napravio RMC3FL.U suštini RMC3 sa svim potovima i prekidačima napolju.Nyarlathotep wrote:ja imam Geoffrey Tease RMC3......
Nyarlathotep wrote:
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests