Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
majtimika
-
NikolaNis wrote:Stvarno odlična boja, i meni se baš dopada
majtimika, jesi li ovo bajcovao ili si mešao lak i neki pigment?
bajcovao sam , i nikad vise, mora da postoji neki laksi nacin, reci mi gde si ti nabavljao pigmente, i koja je osnova istih, tj da li bi mogli da se mesaju sa poliuretanom, sa bajcem je jako zeznuto postici nijansu, i takodje jako tesko se postize ravnomernost po povrsini. kontam da je sa spricanjem lakse
-
kwiss
andrej] wrote:kwiss se nesto dokacio sa babom, pa izbacuje ove slike, ko zna sta babi cura pomisliti, kakav je ovo forum

Mislim da je Baba lik sa kim se nema razloga kačiti jer je jedan od retkih normalnih i kulturnih momaka.A što se tiče maske klasična ili nikakva

-
Baba Slim
- MF veteran
kwiss wrote:Mislim da je Baba lik sa kim se nema razloga kačiti jer je jedan od retkih normalnih i kulturnih momaka.

Mislim da se podrazumeva da niko ovde nije pominjao kačenje u nekom ozbiljnom kontekstu, naravno... I još jednom
kwiss wrote:A što se tiče maske klasična ili nikakva

Ljubitelji klasičnog izleda ne odustaju...
Ipak, sačekaćemo da bude gotovo, i ipak ne odustajem od bele pearloid Thinline '69. maske. Imam utisak da će vam se svideti i pored tolikog otpora... A i ako se ne svidi ljudima, žao mi je, ja ne mogu da je zamislim nikako drugačije.

-
NikolaNis
- MF veteran
majtimika wrote:NikolaNis wrote:Stvarno odlična boja, i meni se baš dopada
majtimika, jesi li ovo bajcovao ili si mešao lak i neki pigment?
bajcovao sam , i nikad vise, mora da postoji neki laksi nacin, reci mi gde si ti nabavljao pigmente, i koja je osnova istih, tj da li bi mogli da se mesaju sa poliuretanom, sa bajcem je jako zeznuto postici nijansu, i takodje jako tesko se postize ravnomernost po povrsini. kontam da je sa spricanjem lakse
Ima jedna vrlo dobro snabdevena frabara u Nišu, tu nabavljam skoro sve što mi je potrebno oko finiša i pripreme za isti. Pigmente koje sam tamo kupio su neka vrsta koncentrovanih pigmenata koje možeš mešati sa lakovima bilo koje osnove, samim tim i sa poliuretanom. Za onu žućkastu nijansu za Andrejev Telac koji radim sam u lak stavio svega 3-4 kapi žutog pigmenta, izuzetno su jaki. Ujedno to ti je i savet, ako budeš koristio nešto tako budi jako pažljiv, ne stavljaj puno odjednom, nekoliko tankih prelaza će lepo tonirati drvo. Špricem je lako da naneseš ravnomeran sloj ako imaš bar malo iskustva a tebi to očigledno ne manjka...

-
Hillybilly
Sta fali plavim gitarama?!
Evo moje plave gitare, a i pojacalo je plavo!
A ako mi se posreci tj. ako nagovorim majstora, ovo ce biti moja nova gitara!

-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 16 Feb 2011, 23:33
Strat je prelep kao i pojacalo, ali shta je ONO roze ispod?

zezam se, ako je tebi lepo, onda i napravi, meni je previshe svemirski...Lici mi na neshto shto bi Prince (The Sign iliti Artist) mogao da svira na novom albumu

-
Bozha
-
Hillybilly
Stvarno izgleda shashavo, al' meni je taj komad tako lepo legao... Sjajno radi, savrseno izabrano drvo, odlicna unikatna izrada, ok struja, perfekktan hardver...
Ja bas i nisam od onih koji se loze na standardne stvari koje ima ili moze da ima svako. Oduvek sam voleo da imam nesto sto odskace od okoline. Recimo u srednjoj skoli sam jedno vreme furao samo levi zuluf

!
Mada, cinjenica je da bi me tesko neko naterao da izadjem na binu sa ovom pink gitarom

!
-
Cortex
- The Necromancer
Ono shto je meni zanimljivo bilo,je da je taj graditelj iz Smederevske Palanke, a to je moj rodni grad, i ono..nikad chuo za choveka! Sina mu znam, kao i njegov bend U-ta-ta, dechaci kidaju, vrlo ozbiljno zvuche, mnoooogo ozbiljnije od svojih godina. Iskreno, meni su te gitare ruzhe jako, vidi se da je izrada do jaja, ali ne bih posedovao jednu. Zhao mi je shto nisam probao gitare, mogao sam bar to...
-
Baba Slim
- MF veteran
Cortex wrote:Zhao mi je shto nisam probao gitare, mogao sam bar to...

Program je bio baš gust, i jedva sam stigao da probam to što sam želeo... A za njihove gitare mi je baš, baš žao što nisam probao...

-
Margos
Nista ne fali plavim gitarama

-
Funkomat
- MF veteran
-
Ovo je jedina plava koja je meni lepo

-
kwiss

i Boja OK,glupavo ime a cena 1500dolara

-
Hotstepper
Cortex wrote: graditelj iz Smederevske Palanke...
Moguce da sam propustio negde, jel to Ilianni iz Sm. Palanke..? Kako je pravo ime choveku?