volim i naked sun i south of heaven, rifovi su super ali i sam deljem po rifovima bar dvaput nedeljno pa mi vise prijaju ove stvari koje ne cujem bas svaki dan

mocicemo uskoro da napravimo glasanje za omiljenu pesmu

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Rocket Roll wrote: Tortoise Du Mars - van konkurencije, moj omiljeni TOTS rif, pravac u kojem bi, možda, trebalo dalje krenuti. Lično bih voleo da imam album pun baš ovakvih pesama.
![]()
![]()
![]()
idi begaj, pa nesluša se tako nešto na myspaceu, već na djokeruCortex wrote:Pre nego shto apsolutno preteram sa svakim superlativom koji poznajem, rekao bih i da nishta niste uradili ako na disk ili gde vec, ne stavite i live verziju NAked Sun sa broda joker. Ja sam ono slushao milion puta, verovatno i 10 puta za redom i i dalje mi nije dosta. Jedan od najboljih live nastupa kod nas, ever!
Hvala puno! Pa ti si praktično deo tog albuma... ček da vidim.. 1, 2, 3, 4! Četiri pedale si pravio, 2 Power Boosta, 70s Fuzz, Skredy Mayo i ko zna šta si sve čačkao, hehehe.Rocket Roll wrote:Illudium Q-36 Explosive Space Modulator - Kyuss duh, nikad bolje uboden, a bez kopiranja![]()
Unnatural Regression - Black Harmony ton, vrlo ukusno, bez preterivanja
Naked Sun - razvoj muzičke teme mi je potpuno logičan, vežba iz komponovanja, poslednja tri minuta su savršena
Autumn World - nastavak tripa na pravi način, easy listening, kao najbolji Soft Machine, samo koherentnije
South of Heaven - imate m00da, šta drugo da se kaže![]()
![]()
![]()
![]()
Tortoise Du Mars - van konkurencije, moj omiljeni TOTS rif, pravac u kojem bi, možda, trebalo dalje krenuti. Lično bih voleo da imam album pun baš ovakvih pesama.
![]()
![]()
![]()
Produkcija i postprodukcija - momci, postavili ste domaći zadatak. Mnogo mi pozdravite Gosn Bubnja, i čuvajte ga kao oči u glavi, ima sve manje takvih.
Ima nade za Beograd...
Hehehe, pa ne znam, i ovako imamo problem da sve stane, jedva smo ga sveli na ispod 60 minutaCortex wrote:Pre nego shto apsolutno preteram sa svakim superlativom koji poznajem, rekao bih i da nishta niste uradili ako na disk ili gde vec, ne stavite i live verziju NAked Sun sa broda joker. Ja sam ono slushao milion puta, verovatno i 10 puta za redom i i dalje mi nije dosta. Jedan od najboljih live nastupa kod nas, ever!
to be continued![]()
rock action wrote:moji favoriti su into the storm, kornjace sa marsa i autumn world
volim i naked sun i south of heaven, rifovi su super ali i sam deljem po rifovima bar dvaput nedeljno pa mi vise prijaju ove stvari koje ne cujem bas svaki dan
mocicemo uskoro da napravimo glasanje za omiljenu pesmu
Nadam se da to najavljuje svirkuNyarlathotep wrote:![]()
hvala drugari. ima da orgijamo zajedno u nečastivim tonovima bezakonja i haosa, i to veoma uskoro.
Takodje, ja i dalje cekam onu davno obecanuStanko wrote:Nadam se da to najavljuje svirkuNyarlathotep wrote:![]()
hvala drugari. ima da orgijamo zajedno u nečastivim tonovima bezakonja i haosa, i to veoma uskoro.
jašta...za koji dan će se znati tačno gde i šta...Stanko wrote:Nadam se da to najavljuje svirkuNyarlathotep wrote:![]()
Vidimo se tada ondaNyarlathotep wrote:da podsetimo samo na cert u sledeći četvrtak.
Hehe taman pred kyussNyarlathotep wrote:![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest