mene je integral roach clip kupijo, moram priznatiDersu Uzala wrote:Carevi. najjaci je Humboldt green housing, pogino sam.

a ovaj swamp/desert switch je nešto što mora da se izmisli, najozbiljnije!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
mene je integral roach clip kupijo, moram priznatiDersu Uzala wrote:Carevi. najjaci je Humboldt green housing, pogino sam.
A dobro, to je univerzalni stoner momenat, ali humboldt green, mislim alo, to je vec lokalna fora i epska inspiracija. Kad budes svrnuo do Humboldt sreza u severnoj Kaliforniji videces sta znaci Humboldt green.Duane wrote:mene je integral roach clip kupijo, moram priznatiDersu Uzala wrote:Carevi. najjaci je Humboldt green housing, pogino sam.
a ovaj swamp/desert switch je nešto što mora da se izmisli, najozbiljnije!
Onda ne smem ni da zamislim sta ti stavljas u integralni roach clip.Duane wrote:neznam ti ja to, ja sa drogom nemam veze, ne zelim da me stavljate u takav kontekst, eventualno...
pa roach? bubašvaba?Dersu Uzala wrote:Onda ne smem ni da zamislim sta ti stavljas u integralni roach clip.Duane wrote:neznam ti ja to, ja sa drogom nemam veze, ne zelim da me stavljate u takav kontekst, eventualno...
O da. Cock. Roach.Duane wrote:pa roach? bubašvaba?Dersu Uzala wrote:Onda ne smem ni da zamislim sta ti stavljas u integralni roach clip.Duane wrote:neznam ti ja to, ja sa drogom nemam veze, ne zelim da me stavljate u takav kontekst, eventualno...
Dersu Uzala wrote:
'Plain' roach.
evo pojavio se jedan u bosni za manje novce,pa ako ti sljaka...rock action wrote:odzaci? cimnucu ga ovih dana ako uspem da se ispozajmljujem za kes...
Duane wrote:kad kaže u fir en loatingu... parafraziram "na kojoj si ti drozi pa ti džoint liči na roach(prim. prev. engl.)"
Otkud su bacili, sacuvali su. Onda stipaljka i to je najsladje.MetalFunk wrote:
Ccc, bacili su pola droZge...![]()
Potheads...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest