Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
Sta mislite hoce li on imati jednog dana svoj signature Fender strat? 

- SiskoMarcetic
johnny_b_good wrote:Sta mislite hoce li on imati jednog dana svoj signature Fender strat?
Bože mili čuda nad čudima
dobra konja a loša junaka
- Rocket Roll
Ma ajde bre...Onaj John MAyer ima signature, a Carl Verheyen nema. Nemamo bre vishe shta da prichamo o Fenderu...
- Haralampije
Dzon Mejer je veca faca,jeb'o je Dzenifer Aniston.Cortex wrote:Ma ajde bre...Onaj John MAyer ima signature, a Carl Verheyen nema. Nemamo bre vishe shta da prichamo o Fenderu...
bio mi je potreban dobar minut da se setim ko je to.
a da ne govorimo shto fender signature treba da ima Wayne Krantz. dok josh nije preshao na Suhr gitare kao Scott.
a da ne govorimo shto fender signature treba da ima Wayne Krantz. dok josh nije preshao na Suhr gitare kao Scott.
Mr Matorancicu, kapiram sta zelite reci, ali samo jedan od pomenutih ima 18 nominacija i 7 osvojenih Grammy-ja.
od kad je to ikakvo merilo kvaliteta? 
i herbie hancock ima 13 gremija pa ne vidim nigde fender rhodes herbie signature model
ma whatever matoranchitju

i herbie hancock ima 13 gremija pa ne vidim nigde fender rhodes herbie signature model

ma whatever matoranchitju

Ko je spominjao merilo kvaliteta? Fender, kao i svaka druga firma, gleda samo da sto vise proda, a realno je Mayer sada najpogodniji lik za to. Pogledaj samo po YT koliko ko ima covera. Ne moz' se zivi od njegovih pesmaja.

heh pretpostavljam da je tako. ja nisam ni chuo za lika dok nisi ti pomenuo na nekoj temi ovde 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Mayerov strat je jedan od najtrazenijih trenutno, a kontam da je fenderu ipak to u interesu....
i ja sam mislio da se zezas kad si rekao da nisi cuo za njega....a moram priznati da ni ja nisam cuo ovog tvog, evo sad ga slusam, i sramota me sto nisam cuo

i ja sam mislio da se zezas kad si rekao da nisi cuo za njega....a moram priznati da ni ja nisam cuo ovog tvog, evo sad ga slusam, i sramota me sto nisam cuo

Jbg, ja sam vishe okrenut instrumentalnoj muzici, zato nisam bio chuo za Meyer-a u to vreme..Slazhem se da je njegov Strat opasna gitara, review by NStuff Music koji je okachio sinisake mi se bash bash dopao, mada sam ja vishe telecaster kind of guy.
Mada mnogo i ja off topicujem, izvin'te ljudi. Ima neshto u tom Meyer-u nije da porichem
fino svira lik, bolji je od mene
haha
Ali ono, nije sad da je preshao neke muzichke barijere svirajuci Fender gitaru, pa da sad Fender pojuri da ih vezuju sa tim njegovim dostignucima. Ima onih koji jesu, to je sve shto kazhem...
Mada mnogo i ja off topicujem, izvin'te ljudi. Ima neshto u tom Meyer-u nije da porichem

Ali ono, nije sad da je preshao neke muzichke barijere svirajuci Fender gitaru, pa da sad Fender pojuri da ih vezuju sa tim njegovim dostignucima. Ima onih koji jesu, to je sve shto kazhem...
ma dajte ljudi, nećemo se zajebavati...
zbog tebe trazhim ono ignore dugme jebeshmisve