Bice ovih dana.tHe bLuEsMaN wrote:Auu coveceDersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.
Spoiler:![]()
Imaju li ove gitare svoj sajt?
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
- Haralampije
Koji?Ovaj da ne citiramo?theTrooper wrote:Daj zajebite citiranje, na stranici 4 puta po 20 slika -.-
Imate ovaj novi spoiler tag, pa tako linkujte
Dersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.
Spoiler:
-
ahaahah kako ste smesni.
u jednom trenutku mi je počela noga da se grči od skrolovanja...
na početku mi se sviđala a posle ovolikog skrolovanja... 

- Haralampije
spoileri su tako gej.
- mislim_stvarno
Haralampije wrote:spoileri su tako gej.

Svirah malopre pivija deuce vt240, jako fino pojacalce 120w 6l6 u preampu nzm sta ima, ali klin je mamoje*acki i odlicno radi sa sd-1, masno za divno cudo! I sto je najkul vrte se po netu za 200-300$.
Jel probao neko onog Gibson-a sa P90 sto stoji u Mitrosu?! 

Evo bas sad svratio kod komse u Liri,i imali su na lageru Epiphone Zakk Wylde signature.Izrada odlicna,nije kao kod jeftinijih Epiphona,obratili su paznju na detalje,potenciometri savrseno leze u liniji,i bas fino reaguju kada se odvijaju ili zavijaju.Vrat je standardnih dimenzija,kao kod svakog les paula,kratka skala,sto meni nikako ne odgovara,zdepast je dosta,ali iznenadjujuce je brz
e sad,nije lakiran,tako da mozda nekome to moze da zasmeta.inace,dosta je tezak,i ovako ,meni licno,bas neobicno lepa djitra
Probao sam na 5watnom marshallu,i to je to,sto se i ocekuje od aktivne elektronike,i od EMG -HZ magnetga. Briz magnet vristi i bas je dubok ton,dok je neck,vise muljav,ali vrsi posao..Metal na ovoj gitari-
dok za bluz dzez i to,zaobici u sirokom luku.sve u svemu,tacna cena mu je 630e,plus mi je promrljao nesto,dobija se i kofer uz gitaru,sto i na kraju nije losa ponuda.Odlican Epiphone za te novce..waaaay better nego Standardi i slicno.kome treba jos nesto,neka pita,mogu da sidjem,i proverim
.

e sad,nije lakiran,tako da mozda nekome to moze da zasmeta.inace,dosta je tezak,i ovako ,meni licno,bas neobicno lepa djitra

Probao sam na 5watnom marshallu,i to je to,sto se i ocekuje od aktivne elektronike,i od EMG -HZ magnetga. Briz magnet vristi i bas je dubok ton,dok je neck,vise muljav,ali vrsi posao..Metal na ovoj gitari-

.
- mislim_stvarno
99% sam siguran da nije aktivna elektronika. Mislim, ako su hz magneti, da nema nikakav boost ili onaj turbocharger ili kako vec...
Da,my bad,emg hz su pasivci.prebagovao sam se nesto.
- johnny_b_good
bio u subotu u Klangfarbe u Becu i malko probavao
dodjes, pogledas, uzmes, skines jaknu, pitas nekoga za pultom da ti da kabl, odes u sobu ukljucis se u neko od 5-6 pojacala, ako nije prikljuceno mozes pitati ciku za pultom da ti ga ukljuci, probas, vratis bass na mjesto, uzmes drugi i tako redom
jedino na euro 4 spectoru je setup bio katastrofa, sve ostalo odlicno

dodjes, pogledas, uzmes, skines jaknu, pitas nekoga za pultom da ti da kabl, odes u sobu ukljucis se u neko od 5-6 pojacala, ako nije prikljuceno mozes pitati ciku za pultom da ti ga ukljuci, probas, vratis bass na mjesto, uzmes drugi i tako redom

jedino na euro 4 spectoru je setup bio katastrofa, sve ostalo odlicno