Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Nova prinova iz Laney tabora

a sa srecom se vise i taj laney da se udomi.da te dugo i lijepo sluzi,i da ga boljim zamijenis. 

U zdravlje da te sluzi
Boss SD-1 od pre par dana. Trebao da sviram na nekom festu, a u manjku pedala (jackhammer mi ne vrsi posao, skrimera nisam jos opravio do kraja) i basista mi da sd-eku, ono njemu ne treba. Festival otkazan, meni ostala pedala, yeeee
Odusevljen sam pedalom, ali totalno! U poredjenju sa tjubskrimerom je transparentniji, malo manje "mastan" i ima vise basa. Na cleanu ga ODUVA ts, ali zato na drajvovanom pojacalu SD ubija, ali ubija! Znaci na marshala seda kao puder na bebinu guzu!

Boss SD-1 od pre par dana. Trebao da sviram na nekom festu, a u manjku pedala (jackhammer mi ne vrsi posao, skrimera nisam jos opravio do kraja) i basista mi da sd-eku, ono njemu ne treba. Festival otkazan, meni ostala pedala, yeeee

Odusevljen sam pedalom, ali totalno! U poredjenju sa tjubskrimerom je transparentniji, malo manje "mastan" i ima vise basa. Na cleanu ga ODUVA ts, ali zato na drajvovanom pojacalu SD ubija, ali ubija! Znaci na marshala seda kao puder na bebinu guzu!
Tacno, i ja ga tako koristim, ispred Marshalla ili ispred Jackhammera.Rax13 wrote:U zdravlje da te sluzi![]()

Bravo brate, izuzetno bih voleo ovo da probam. Drago mi je da je otishlo u ruke forumasha, u zdravlju ga koristio!nesh_s wrote:Nova prinova iz Laney tabora![]()

KAko dobro izgleda, kao milion vintage sexy dolara.
^
Sta je ovo, cemu sluzi?
Sta je ovo, cemu sluzi?
Po mom skromnom mišljenju, to je jedan od pogrešnijih načina da spičiš 3800 dinara.
[youtube]EndCtBuj0pU&feature=related[/youtube]

- Hotstepper
ti mene zaje8avash??? to je tako zaHebana sprava?

- Dersu Uzala
Haralampije wrote: fak jea!

- Haralampije
It was free for me.Anyway...ovo je tajno oruzje astronauta(NASA ga je i stvorila,a kao sto svi znate honorarno radim kao astronautKristijan wrote:Po mom skromnom mišljenju, to je jedan od pogrešnijih načina da spičiš 3800 dinara.

Ja sam ranije, na drugoj temi doduše, baš ovo preporučio kako bi se Yngwie brzina dostigla i prešišala 

- Haralampije
A tek za tehnike FAP-a sto je dobar...