Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
i'm so offended that i'll quit smoking...
- SiskoMarcetic

zipa greč
sve se nema ,a svira se gretch 

- tyler durden
- MF veteran
John i ako je komercijalan, nije ni malo naivan. Preslušaj 2, 3 njegova albuma malo pažljivije, pa ćeš se uveriti u to.Cortex wrote:Ma ajde bre...Onaj John MAyer ima signature, a Carl Verheyen nema. Nemamo bre vishe shta da prichamo o Fenderu...
Jebe kevu koliko je dobar. A da ne pričam kakve stvari svira i peva u isto vreme...
Stoji, stoji da nisam peslushao najpodrobnije. Uradicu totyler durden wrote:John i ako je komercijalan, nije ni malo naivan. Preslušaj 2, 3 njegova albuma malo pažljivije, pa ćeš se uveriti u to.Cortex wrote:Ma ajde bre...Onaj John MAyer ima signature, a Carl Verheyen nema. Nemamo bre vishe shta da prichamo o Fenderu...
Jebe kevu koliko je dobar. A da ne pričam kakve stvari svira i peva u isto vreme...

1969
jimi-bass
johnny-guitar
buddy-drums

jimi-bass
johnny-guitar
buddy-drums

- tyler durden
- MF veteran
Cortex wrote:Stoji, stoji da nisam peslushao najpodrobnije. Uradicu totyler durden wrote:John i ako je komercijalan, nije ni malo naivan. Preslušaj 2, 3 njegova albuma malo pažljivije, pa ćeš se uveriti u to.Cortex wrote:Ma ajde bre...Onaj John MAyer ima signature, a Carl Verheyen nema. Nemamo bre vishe shta da prichamo o Fenderu...
Jebe kevu koliko je dobar. A da ne pričam kakve stvari svira i peva u isto vreme...Da, primetio sam da mu je glavni fazon svirka i pevanje i kombinatorika ritma i kratkih bluesy pasazha, tj fraza. To mi se dopada.
Evo dve preporuke na brzinu.
Ovo odgledaj celo. Sam na akustari. Obrati pažnju šta peva i šta svira. A onda pogledaj i kako svira. Gde mu je palac leve ruke, šta radi i kako ga koristi. Neverovatno. A da ne pričamo koliko ima godina. Zamisli šta će biti za 30 godina od njega.
http://www.youtube.com/watch?v=i_M5cNcRcMk
I evo još jedne pesme, koja je čisto i prosto lepa

Ni ovo nije loše.. http://www.youtube.com/watch?v=WEgUUTkqRRQ

Ne znam,ja mislim da je ovde pokazao koliki je majstor..
znaci najbolji cover ikad..

- SiskoMarcetic

ovo je neobicno olga iz toy dollsa bez žutog teleta
Heheheheh, kewl... Uopste ih nisam ovako zamisljao, vise kao neke notorne alkoholicare, kako pocepani izlaze na scenu, znojavi i prljavi 

Kada se pravilno nauče akordi palac se koristi ka što on to radi.Šta je tu čudnopalac leve ruke

Ovako se pravilno koriste palci a i drugi prsti i leve i desne ruke:

- SiskoMarcetic
skretoste sa teme