e sad,slobo brate,neka bude da jeste
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Siki,imam super ts9,ali pozajmio drugu,da je ganja na svirkama,pa nece biti neko vreme u mom posedu
sad trazim neko privremeno resenje,kao guvnor 2,bad monkey,sd-1, i to...
fuldrajv ima da legneee.. 
Ok pojacalo, al sto ti je dobra ova farba!muki17 wrote:
Ja tek sad izvali pojacalce, lepo si ga zabo u zdravlje da te sluzi!
Ako ces da koristis overdrajv na clean kanalu, sd-1 obavezno prvo probaj pre kupovine na pojacalu posto zna da zvuci malo tanko i ostro na klinu (probao sam ga na fender deluxe klonu i twin reverbu malopre). Na Marshalu izuva btw
Enivej sa TSom nema greske nikako sto se tice fenderolikih pojacala, na marshalima zna da zvuci pomalo prekompresovano (moj utisak makar).
Ako ces da koristis overdrajv na clean kanalu, sd-1 obavezno prvo probaj pre kupovine na pojacalu posto zna da zvuci malo tanko i ostro na klinu (probao sam ga na fender deluxe klonu i twin reverbu malopre). Na Marshalu izuva btw
Enivej sa TSom nema greske nikako sto se tice fenderolikih pojacala, na marshalima zna da zvuci pomalo prekompresovano (moj utisak makar).
ma imao ja sd-1,sluzio mi za boost,i nije los,ali kao sto kazes,tanak je
na marshallu,taman toliko boostuje signal,popuni ga,i nije ostar kao sts9(pricam za marshall avt50) ,ali sad ne znam kako ce se pokazati sa fenderom..Jel ima neko iskustva sa guvnorom 2?
btw thanks rax i bozo
A za boju je diskutabilno-nekom lepa ,nekom ne,ali stoji da je bas upadljiva 
- Guitar_thrill
- MF veteran
Cestitke Muki na pojacalu!
Sto se tice drive-a, takav je neki i moj utisak na stratu, na hambakerima mnogo lepse zvuci drive....drz' seti tog tubescreamera, ako ces da sviras drive preko clean kanala....naravno, problem, je sto mi nikako nije jasno kakvu muziku sviras, celavizator sa stratom i tweed ampom
Sto se tice drive-a, takav je neki i moj utisak na stratu, na hambakerima mnogo lepse zvuci drive....drz' seti tog tubescreamera, ako ces da sviras drive preko clean kanala....naravno, problem, je sto mi nikako nije jasno kakvu muziku sviras, celavizator sa stratom i tweed ampom
ahhahaahhaha,nije trile to sto mislis,jeste satch otac,ali zna se sta se cepa kroz fender-fender
e sad,jel nisi menjao zvucnik? nisam probao eminence,ali ovaj rola kod mene obiluje sa visokima,i prijatan je,bas je taj stivi rej ton.. 
Interesantno, meni TS808 radi dosta masnije od sd-1 na Marshalu (doduse full lampa), tj. manje je ostar...muki17 wrote:ma imao ja sd-1,sluzio mi za boost,i nije los,ali kao sto kazes,tanak jena marshallu,taman toliko boostuje signal,popuni ga,i nije ostar kao sts9(pricam za marshall avt50) ,ali sad ne znam kako ce se pokazati sa fenderom..Jel ima neko iskustva sa guvnorom 2?
btw thanks rax i bozo
A za boju je diskutabilno-nekom lepa ,nekom ne,ali stoji da je bas upadljiva
Najvecim delom je sigurno do razlike u pojacalima, a i mala razlika u kolu pedala pravi jos dodatne razlike.
Meni se djasvi boja, vintage smek skroz
Ma da ,verovatno do pojacala,ovaj je bio hibrid..nego moracu da se nacekam za sts9 ,jer mi je glupo sada da mu trazim,a skoro sam mu dao..A rax,onaj tvoj jackhamer,kako se pokazao?
Nak'... Na fenderu je prisutnuji od sd-1, ali i ostriji dosta, nikako ne mozes da mu ubijes treble dovoljno, fali mu topline. Doduse i na sdu mi fali te topline u poredjenju sa TSom, ali manje.
Na marshalu nije los, doduse malo zna da se raspada ako preteras sa basom i gejnom...
Na marshalu nije los, doduse malo zna da se raspada ako preteras sa basom i gejnom...
Znaci nije to za mene...gledao sam ovaj guvnor,i svidja mi se kako zvuci,plus sto je za bagatela pare.pa videcemo,da ga privremeno udomimo.ili blues brejkera... 
Mislim da je guvnor ista stvar kao i jackhammerov overdrive mod, samo sto je eq malo drugaciji. Ispravite me ako gresim.
^
Imam Gov'nora, a po snimcima sa YT, rekao bih da si u pravu... Mada, opet, mozda Jachammer ima vise drajva.
Gov'nor ima puniji zvuk od SD-1 i vise drajva, daleko vise. Zbog svoje EQ sekcije, moze jako puno zvukova da se namesti. Sto se mene tice, jako lepo pokriva spektar od sd-1 do ds-1, s tim sto ima puniji ton od obe pedale. Moja ti je preporuka da probas i BB-2 i GV-2. Baba slim mi rece da mu BB-2 zvuci kao popizdeli Boss Bluse Driver na steroidima, ali ja nikako da ga probam.
E da,uporedjivanje SD-1, GV-2 i DS-1 sam radio na Epiphone ValveSenior-u.
Imam Gov'nora, a po snimcima sa YT, rekao bih da si u pravu... Mada, opet, mozda Jachammer ima vise drajva.
Gov'nor ima puniji zvuk od SD-1 i vise drajva, daleko vise. Zbog svoje EQ sekcije, moze jako puno zvukova da se namesti. Sto se mene tice, jako lepo pokriva spektar od sd-1 do ds-1, s tim sto ima puniji ton od obe pedale. Moja ti je preporuka da probas i BB-2 i GV-2. Baba slim mi rece da mu BB-2 zvuci kao popizdeli Boss Bluse Driver na steroidima, ali ja nikako da ga probam.
E da,uporedjivanje SD-1, GV-2 i DS-1 sam radio na Epiphone ValveSenior-u.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Meni je stock eminence, i ima gomilu visokih, i kada ga budem menjao, obavezno cu da stavim zvucnik sa manje visokih, jer ovako ume da bude bas ostar zvuk, posebno na drive kanalu....naravno, ts9 to sve blago zamuti, i onda je zvuk super, tako da stvarno, sto se bluz svirke tice, nikakvih zamerki nemammuki17 wrote:ahhahaahhaha,nije trile to sto mislis,jeste satch otac,ali zna se sta se cepa kroz fender-fendere sad,jel nisi menjao zvucnik? nisam probao eminence,ali ovaj rola kod mene obiluje sa visokima,i prijatan je,bas je taj stivi rej ton..
- Dersu Uzala
Probaj ovo ako te ne mrzi.muki17 wrote:Siki,imam super ts9,ali pozajmio drugu,da je ganja na svirkama,pa nece biti neko vreme u mom posedusad trazim neko privremeno resenje,kao guvnor 2,bad monkey,sd-1, i to...
![]()
e sad,slobo brate,neka bude da jestefuldrajv ima da legneee..
http://www.duncanamps.com/technical/bluesdeluxe.html
Deluje zanimljivoDersu Uzala wrote:Probaj ovo ako te ne mrzi.muki17 wrote:Siki,imam super ts9,ali pozajmio drugu,da je ganja na svirkama,pa nece biti neko vreme u mom posedusad trazim neko privremeno resenje,kao guvnor 2,bad monkey,sd-1, i to...
![]()
e sad,slobo brate,neka bude da jestefuldrajv ima da legneee..
http://www.duncanamps.com/technical/bluesdeluxe.html