Behringer pedale

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
guv'nor

Re: Behringer pedale

Post by guv'nor » 20 Mar 2010, 02:56

+Hopkins+ wrote:
cccira wrote:eto, ja kupio electroharmonix polychorus - ozbiljna firma i ozbiljan proizvod, pa mi je pri prvom ukljucivanju u struju vrisnuo adapter koji dolazi uz pedalu
Ko kaže da su oni ozbiljna firma? Ta firma je sprdnja u kojoj izlapeli matorac, jedan od preživelih jahača prvog esid talasa, zapošljava sisate i guzate meksikanke da bi mu se smeškale po ceo dan dok sklapaju pedale. Zapravo, to je nejneozbiljnija firma za koju sam čuo :D
:lol: :bow:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Mar 2010, 10:31

e hopkinse, bas si ga sročio! :ziveli:

ima onako neki hanter tompsonski smek :D

aleksandar1509

Post by aleksandar1509 » 23 Sep 2010, 17:11

Behringer TO100 ili B0100 ili 0D100 koju uzeti? Treba mi za kucnu/hobi upotrebu cisto da imam neki overdrive jer na pojacalu je ravno nuli?

coca

Post by coca » 23 Sep 2010, 21:19

Kupi TO800 Vintage Tube OverDrive i siguran sam da neces pogresiti za te pare koje das za nju, imam je vec nekih 6meseci i prosla je svirki i svirki i jos uvek je u super stanju, odlicna pedala za malo para...P.S. neki ljudi misle da ne vredi ulagati pare u takve pedale, mislim da grese ovaj Behringer svira za svaki dinar koji sam dao za njega, platio sam ga nekih 25E..., i jos uvek mislim da sam dobro prosao..., samo da znas da sviram i neke skupe pedale kao sto je E-H Big Muff V2 ''Violet" sa sredine '70-ih godina koja je sada trenutno na e-buy-u nekih 350-400$, ovo ti samo navodim kao reper da poznajem i skuplje pedale...Pozz....

Bozha

Post by Bozha » 23 Sep 2010, 22:13

Duane wrote:ima onako neki hanter tompsonski smek :D
haha, "Hantertompsonski"!
BTW, da li mail koji mi je upravo stigao ima neke veze sa EH?
Buenos días por este medio les estamos invitando a nuestros torneos a iniciar este mes en gambeta Próceres, ya que pare al torneo de Rápido solo tenemos dos cupos y par el de rápido 3, queremos estar iniciando a mas tardar el 27 de este me o el 4 de octubre,
Para mayor información comunicarse a mis contactos
Atentamente,
MARIA TERESA LOPEZ
GAMBETA PROCERES
22871614
22871615

Blingo

Post by Blingo » 23 Sep 2010, 22:22

coca wrote:Kupi TO800 Vintage Tube OverDrive i siguran sam da neces pogresiti za te pare koje das za nju, imam je vec nekih 6meseci i prosla je svirki i svirki i jos uvek je u super stanju, odlicna pedala za malo para...P.S. neki ljudi misle da ne vredi ulagati pare u takve pedale, mislim da grese ovaj Behringer svira za svaki dinar koji sam dao za njega, platio sam ga nekih 25E..., i jos uvek mislim da sam dobro prosao..., samo da znas da sviram i neke skupe pedale kao sto je E-H Big Muff V2 ''Violet" sa sredine '70-ih godina koja je sada trenutno na e-buy-u nekih 350-400$, ovo ti samo navodim kao reper da poznajem i skuplje pedale...Pozz....

+1 za ovu pedalu!

Koristim je već 2 godine bez ikakvih problema! Poslednjih par meseci se razmišljam da li da kupim nekog Boss-a ili Marshall-a, da je zamenim, pa sve mi nešto žao, jer sam jaaako zadovoljan zvukom koji izlazi iz nje! :?

aleksandar1509

Post by aleksandar1509 » 24 Sep 2010, 12:38

Hvala puno na savetima!

N3ssaya

Post by N3ssaya » 06 Mar 2011, 09:41

Da malo oživim temu ^^

Već sam oko pola godine ponosni vlasnik GDI-21 i HellBabe pedala...

Na GDI-u mi je otišao ulaz za adapter ili nešto drugo, jer sam slučajno na adapteru stavio 12V umjesto 9V i sad pedala radi samo na bateriju :D I još mi nekidan ispadne, i onda radi samo kad Level pot stisnem.. Tj. kad sviram moram staviti neku težinu...

A na wah nemam nekih zamjerki... Osim što zna crunchati kad sviram na cleanu...

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 06 Mar 2011, 10:24

Nešto više od godinu dana koristim ADI21. U kući i u studiju. Ne vidim nikakve probleme sa ovom spravom. U početku sam je gazio jaaaaaako pažljivo, šljaka podsvest čim vidim plastiku, ali onda sam se s vremenom opustio, i rekao bih da će ova spravica da tera još dugo bez komplikacija. Znam da to nije idealna pedala, ali posao obavlja sasvim korektno. U krajnjoj liniji, tada kada sam je kupio trebala mi je ODMAH sprava slične funkcije, i cena ADI21 mi je dala priliku da je odmah i kupim, a ne da se nerviram kad ću da skupim novce za nešto namunjenije od toga. Nemam iskustva ni sa jednom drugom Behringer pedalom, ali za ovu mogu da kažem da je sasvim pouzdana, i da sam vrlo zadovoljan kako radi.

Cope

Post by Cope » 06 Mar 2011, 12:22

Berindžer je rekao "muzika narodu" :)

Imam nekoliko Berindžer uređaja, jako mnogo sam ih probao, za te pare, za moje potrebe, uz sve nedostatke, i više nego zadovoljan...

ocelot

Post by ocelot » 06 Mar 2011, 17:45

da li kod nas može da se nađe US600?

Image

najlepše bi bilo da uzmem bossov pitch shifter, al' mi je nešto preskup..

N3ssaya

Post by N3ssaya » 06 Mar 2011, 19:40

Ala izgleda vanzemaljski za jedan Behringer :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmjFuSOwiMU[/youtube]

Hotstepper

Post by Hotstepper » 27 Apr 2011, 10:19

ocelot wrote:da li kod nas može da se nađe US600?

Image

BabaSlim ima ovu pedalu, ne znam kako ju je nabavio, mislim da mu je stigla od preko...

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 27 Apr 2011, 11:30

ocelot wrote:da li kod nas može da se nađe US600?
Hotstepper wrote:BabaSlim ima ovu pedalu, ne znam kako ju je nabavio, mislim da mu je stigla od preko...
Meni su moj US600 doneli drugari iz Britanije, i izašao me je skoro duplo skuplje nego što je bila njegova cena kada se pojavio na kratko u Mitrosu u poslednjoj pošiljci Behringera. Jbg, kad nisam hteo da čekam da se smiluju da je pošalju u ovdašnje radnje. Kada sam je video u Mitrosu odmah sam javio jednom kolegi sa foruma i on ju je kupio isti dan jer se isto dugo interesovao za nju, jer kao što svi znamo, Boss PS-5 je preskup, jbg.

Anyway, potraži u Mitrosu i Artistu po radnjama u celoj Srbiji. Telefon u šake, pa redom.

Mada, u poslednje vreme razmišljam moju da prodam, pa ako budeš hteo, javi se na pp.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 28 Apr 2011, 16:09

coca wrote:Kupi TO800 Vintage Tube OverDrive i siguran sam da neces pogresiti za te pare koje das za nju, imam je vec nekih 6meseci i prosla je svirki i svirki i jos uvek je u super stanju, odlicna pedala za malo para...P.S. neki ljudi misle da ne vredi ulagati pare u takve pedale, mislim da grese ovaj Behringer svira za svaki dinar koji sam dao za njega, platio sam ga nekih 25E..., i jos uvek mislim da sam dobro prosao..., samo da znas da sviram i neke skupe pedale kao sto je E-H Big Muff V2 ''Violet" sa sredine '70-ih godina koja je sada trenutno na e-buy-u nekih 350-400$, ovo ti samo navodim kao reper da poznajem i skuplje pedale...Pozz....
posto je to kopija tubecscreamer-a ,ja bih ga uzeo kao boost i shape za dist sa pojacala cisto da mu da smek. sta mislis kako ce da zavrsi posao?

Post Reply