Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
je8em ti,sad sam se zapalio za rich-eve,i to za mockingbird koji mi je prije bio ogavan,a sad je skoro lijepa ka' crna gora:

: homer :
a i ove koe su mi skroz kul,a i mogu se za relativno pristojne pare naci(ne u sr):

sad kakvi su magneti ovi rockfield-i,nemam pojma.ja sam svakako nasao one koji mi se najvise svidjaju,tako da...

a i ove koe su mi skroz kul,a i mogu se za relativno pristojne pare naci(ne u sr):

sad kakvi su magneti ovi rockfield-i,nemam pojma.ja sam svakako nasao one koji mi se najvise svidjaju,tako da...

Kad smo vec kod BC Richa...Gunslinger Retro
i ja bih jednog plavog mokinga

uuu,i ja,ali bi bas specifican finis koji mislim da samo ibanez pravi tj tzv "marine sunburst"

bas ovaj.kako bi mokingu stojao...

bas ovaj.kako bi mokingu stojao...

P.S. Ignorisite veliku crvenu pedalu na sred slike
Au brate,kako izgleda dobro,sad sam se napalio na te 80's BC RicheveMargos wrote:
Kad smo vec kod BC Richa...Gunslinger Retro

i cika Vivian

cim ima taj R na glavi,coustum shop,msislim da od toga ne moze boljeumart wrote:je8em ti,sad sam se zapalio za rich-eve,i to za mockingbird koji mi je prije bio ogavan,a sad je skoro lijepa ka' crna gora:
http://www.youtube.com/watch?v=AYlOqnFZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=XQS3SBheLng
zvuk nije neki u smislu pojacala svira na marshallu mg15 xDali ovaj crveni je do jaja,ali i ovaj zutji (natural) nije daleko
inace po meni bc rich bez emg-a ili onog njihovog fatass-a ne daje maximum.

"My guitar also has an EMG 81 pickup in it. That makes a lot of the sound." xD
p.s. raspisao sam se ,ali jbg,dotakli ste me u gitaru jednog od 5 omiljenih gitarista
pazi,koliko ja znam,a takva je i generalna prica i na netu,krem de la krem je handmade (sa ovim R) b.c. rich prije '95,pa onda USA modeli,pa sadasnji R modeli (za koje se prica da se pave u meksiku od strane ne toliko zajebanih luthier-a)pa onda NJ modeli dok je jos Rico familija vodila biznis (znaci do 95te),and so on.
navodno,rico familija se povukla iz biznisa 95te i prodala brand nekoj kompaniji koja i dan danas narucuje sa svih strana svijeta (kina,koreja,meksiko) gitare i preprodaje ih.ako pogledas ebay vidjeces da sve te made in usa gitare prije 95te imaju basnoslovne cifre,sad dal' je hajp ili sta,ne znam.par nekih poprilicno vecih imena se kune da su te gitare jedne od najboljih ikad uradjenih,a o dizajnovima da ne pricam.ako je tako,nekako mi dodje logicnije da se stavi neki magnet koji dise sa drvetom,a ne svojeglavi EMG.ja,kad bih imao nekog takog ich-a,opet zavisno koje je drvo,isao bi neki dankan vjerovatno.
P.S.ovo su neki moji zakljuci.dersu i ostali upuceni slobodno me ispravite ako sam sta dje zeznuo.
navodno,rico familija se povukla iz biznisa 95te i prodala brand nekoj kompaniji koja i dan danas narucuje sa svih strana svijeta (kina,koreja,meksiko) gitare i preprodaje ih.ako pogledas ebay vidjeces da sve te made in usa gitare prije 95te imaju basnoslovne cifre,sad dal' je hajp ili sta,ne znam.par nekih poprilicno vecih imena se kune da su te gitare jedne od najboljih ikad uradjenih,a o dizajnovima da ne pricam.ako je tako,nekako mi dodje logicnije da se stavi neki magnet koji dise sa drvetom,a ne svojeglavi EMG.ja,kad bih imao nekog takog ich-a,opet zavisno koje je drvo,isao bi neki dankan vjerovatno.
P.S.ovo su neki moji zakljuci.dersu i ostali upuceni slobodno me ispravite ako sam sta dje zeznuo.
http://www.youtube.com/watch?v=yUAL4VUosqQ
pogresio sam za fat ass u pitanju je rockfield fat ass,nikad cuo ,ali po izgledu sam vidjao te takozvane quater pound magnete,imaju vece jezgro
do jaja reze 
pogresio sam za fat ass u pitanju je rockfield fat ass,nikad cuo ,ali po izgledu sam vidjao te takozvane quater pound magnete,imaju vece jezgro
Jel ima negde da se kupi 5 way switch koji u middle poziciji aktivira neck+bridge magnet ? 
Koliko ja znam, to treba prelemiti nekako... Ili kupiti poseban switch za tu kombinaciju...
sve ove gore,
a pogotovo one dve 1963-ce dole!!!

a pogotovo one dve 1963-ce dole!!!

Ima.U muuzičkoj prodavnici pri vrhu bulevara.Zaboravih kako se zove.Control sound možda 'bem li ga.sl0e wrote:Jel ima negde da se kupi 5 way switch koji u middle poziciji aktivira neck+bridge magnet ?