Štimeri (Tuneri) za gitaru, iskustva itd...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Štimeri (Tuneri) za gitaru, iskustva itd...
Ja sam imao digatalan....odlicno je radio...i onda mi je jednom dosao drug i uzeo to u ruke...posto ima mikrofon retard je poceo da peva u to i da vidi da li je nastimovan...ispao mu je i crkao je...inace odlicno radi 

Pa da se organizujemo za guitar fetish? 

Count me in
Ajde, kome treba da dam repa? 

Ako vam nije frka ja mogu da skupim pare drugar ima karticu, sto se mene tice, meni svekedno cak bi voleo da se neko drugi potrudi
Ko je u igri? I ajde recimo za nedelju dana da skupimo i porucimo....

Ko je u igri? I ajde recimo za nedelju dana da skupimo i porucimo....

Ako idete na fetish (
) count me in, ali necu stimer nego civije i jos neki sitnis. Ako se slazete, narafski 

Znaci, pare dajemo Stanku! 

E ovako, onda lepo popisite sve "prijavite se" pa da napravimo porudzbinu izracunamo postarinu, i porez/carinu, da bi znali kolko je ko duzan 
Moram da pitam drugara za karticu, al mislim da uplacuje u evrima, a carina/porez se placa kad stigne u dinarima...
Edit: I Stanko kad skupi pare ode u Mexico! Way down south to Mexico way!

Moram da pitam drugara za karticu, al mislim da uplacuje u evrima, a carina/porez se placa kad stigne u dinarima...
Edit: I Stanko kad skupi pare ode u Mexico! Way down south to Mexico way!

Samo da vam kažem da su mi juče stigli delovi za gitaru sa guitar fetish-a, i porez i carina su uredno bili naplaćeni, i vrednost celog paketa uredno napisana na papiru na kutiji.
Tako da znate, verovatno nema više izvlačenja za takse kada se naručuje sa gfs-a... Funkomat mi reče da su verovatno promenili službu za slanje, pošto taj papir na kutiji koji se lepi pri slanju izgleda skroz drugačije nego ranije kad je on naručivao...
Koliko znam, pare za paket i poštarinu skidaju u evrima (odn. dolarima, ali banka to pretvori), ali na paket nisu napisali cenu paketa+poštarina, već samo cenu paketa, tako da ta cena onda predstavlja poresku osnovicu za carinu i naš PDV. Toliko sam mogao da zaključim sa moje carinske fakture. Carina mi je bila 10%, a PDV oko 20% (oba se posebno računaju na vrednost paketa kao osnovicu, pa se sabiraju, i plus još njihova administrativna carinska taksa), mrzi me sad da vadim papir i gledam tačno, ovo je iz glave.

Tako da znate, verovatno nema više izvlačenja za takse kada se naručuje sa gfs-a... Funkomat mi reče da su verovatno promenili službu za slanje, pošto taj papir na kutiji koji se lepi pri slanju izgleda skroz drugačije nego ranije kad je on naručivao...
Koliko znam, pare za paket i poštarinu skidaju u evrima (odn. dolarima, ali banka to pretvori), ali na paket nisu napisali cenu paketa+poštarina, već samo cenu paketa, tako da ta cena onda predstavlja poresku osnovicu za carinu i naš PDV. Toliko sam mogao da zaključim sa moje carinske fakture. Carina mi je bila 10%, a PDV oko 20% (oba se posebno računaju na vrednost paketa kao osnovicu, pa se sabiraju, i plus još njihova administrativna carinska taksa), mrzi me sad da vadim papir i gledam tačno, ovo je iz glave.
- Hotstepper
@stanko
Hvala druzhe za ovo obaveshtenje, al sad sam svakako u besparici... tek za mesec dana ili sl. cu moci o ovome da razmishljam...
Hvala druzhe za ovo obaveshtenje, al sad sam svakako u besparici... tek za mesec dana ili sl. cu moci o ovome da razmishljam...

Tbh, i meni odgovara odlaganje, sad uzimam neke gluposti sa amazona pa nisam pri kesu, ako vec ide 30% na cenu
Pa ako su dazbine tolike, bolje uzmi pitchblack.
Dodje baba i unese pobunu u redove! 
Ajde ovako, neka se javi ko sta hoce da porucuje, neka Stanko napravi racunicu, pa da vidimo da li se isplati ili ne.
Mada, ako sam dobro razumeo Stanka, u nekoliko postova iznad, sa sve carinom i porezima izadje oko 45e, sto je opet povoljno...
Dakle, ja se javljam, kupujem stimer. Ostali?

Ajde ovako, neka se javi ko sta hoce da porucuje, neka Stanko napravi racunicu, pa da vidimo da li se isplati ili ne.

Dakle, ja se javljam, kupujem stimer. Ostali?
Blingo, cini mi se da je vise. Oko 15$ je po komadu postarina ako se uzima vise od dva, znaci 55$+30%...
70$, oko 55 eura or smth
70$, oko 55 eura or smth
Evo i ja se javljam sa ovim
http://www.guitarfetish.com/Dream-90-Hu ... p_234.html
pa da vidimo da li mi se isplati uz krajnju vashu rachunicu
http://www.guitarfetish.com/Dream-90-Hu ... p_234.html
pa da vidimo da li mi se isplati uz krajnju vashu rachunicu