Ne, nisi me shvatio, ne prze se oni na Kanzas, oni su se naprzili na OVU pesmu u poslednjih 7 dana, jer su je culi u jednoj seriji (tacnije Supernatural)... Jednostavno me smaraju sa njom, pa mi se smucila.Duane wrote:Шмајсер wrote:песма је епских сразмера![]()
"celo moje drustvo se przi na kanzas" moze samo da ide u prilog, ne kopčam te tu uopšte?
YouTube - covers
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: YouTube - covers
i to je loše? care jel čuješ sebe šta pričaš? nije bitno gde su čuli pesmu, pesma izuva! što kaze šmajser, epskih je razmeradoyle777 wrote:Ne, nisi me shvatio, ne prze se oni na Kanzas, oni su se naprzili na OVU pesmu u poslednjih 7 dana, jer su je culi u jednoj seriji (tacnije Supernatural)...Duane wrote:Шмајсер wrote:песма је епских сразмера![]()
"celo moje drustvo se przi na kanzas" moze samo da ide u prilog, ne kopčam te tu uopšte?
Nije to lose... Lose je kad te 7 dana (kad god izadjem sa njima, tj. skoro svaki dan) smaraju sa jednom te istom pesmom, kad odes kod nekoga kuci oni ti puste tu pesmu. Do**rcila mi je vise... U tome je problem.Duane wrote:i to je loše? care jel čuješ sebe šta pričaš? nije bitno gde su čuli pesmu, pesma izuva! što kaze šmajser, epskih je razmeradoyle777 wrote:Ne, nisi me shvatio, ne prze se oni na Kanzas, oni su se naprzili na OVU pesmu u poslednjih 7 dana, jer su je culi u jednoj seriji (tacnije Supernatural)...
nemaš pojma
a zamis da su se nalozili na livin thing od elo-a 

Nemam, ae idi gledaj u Sunce ili tako nesto...Duane wrote:nemaš pojma

Ne daj Boze...andrej] wrote:a zamis da su se nalozili na livin thing od elo-a

A sta bi bilo da su se nalozili na Tul ili na Pry? Jel bi te i onda smarala pesma?
slažem sedoyle777 wrote:NemamDuane wrote:nemaš pojma
Verovatno ne bi, tj. sigurno ne bi. Cek, sta ste me svi "napali", imam pravo da mi se ne svidi pesma, pesma mi se ne svidja, jednostavno mi se ne svidja, ne svidja mi se... Koliko puta bih jos trebao da ponovim. Ne svidja mi se.Wook wrote:A sta bi bilo da su se nalozili na Tul ili na Pry? Jel bi te i onda smarala pesma?

doyle777 wrote:Celo moje drustvo se u poslednjih nedelju dana ispalilo na ovu pesmu, a meni se uopste ne dja... I to bi bilo u redu da me non-stop ne smaraju sa istom.

care who gives a fuck, zezamo se 

A daj bre, ja ne znam kad se zezas, a kad si ozbiljan, stavi neki smajli nekad...Duane wrote:care who gives a fuck, zezamo se

manja kvota da se ja zezam nego na real protiv herkulesa... al nek me je barnli izjebao... to je zivot...
U stvari, vrlo se lako moze desiti da Herkules uzme realu bod, uopste nisu sastav za potcenjivanje. 

Sve je to za ljude; ja sam pesmu cuo gledajuci South Park , toliko sam se nalozio da sam potom nabavio diskografiju Kanzasa. Nije bitno kako, sve je u redu dok se slusa kvalitetna muzika. 

RitchieB wrote:Nije bitno kako, sve je u redu dok se slusa kvalitetna muzika.