Čekamo da stignu delovi sa Guitar Fetish-a, nadamo se krajem ove nedelje, i valjda će Telebaba da prosvira uskoro.
Telebaba
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Telebaba
Moram samo da prokomentarišem da logo uživo izgleda prelepo.
Jako lepo urađeno, to sa laserom je super fora, i otvara stvarno super mogućnosti što se tiče iživljavanja sa inlay-ima.
Čekamo da stignu delovi sa Guitar Fetish-a, nadamo se krajem ove nedelje, i valjda će Telebaba da prosvira uskoro.
Sa nestrpljenjem ocekujemo posiljku sa GF-a. 
Kratak izveštaj novosti:
- stigla pošiljka sa GFS-a, juče podigao, danas poslao majtimiki (upravo), i ostaje samo da majti kači slike kako završni radovi budu napredovali.
- PDV (19.9%) i carina (10%) uredno naplaćeni za paket, a na paketu takođe uredno napisana njegova vrednost (doduše, bez poštarine). Tako da, danima naručivanja sa GFS-a bez plaćanja pomenutih dažbina je, izgleda, došao kraj.
Anyway, po nekim majtijevim prognozama, ako sve bude kako treba, i bude se imalo vremena kako je planirano, Tomisic Telecaster™ #002 će da zasvira sledećeg vikenda.
Videćemo da se napravi neki snimak, barem kao prošli put - fotoaparatom, pa ćemo okačiti, naravno.

- stigla pošiljka sa GFS-a, juče podigao, danas poslao majtimiki (upravo), i ostaje samo da majti kači slike kako završni radovi budu napredovali.
- PDV (19.9%) i carina (10%) uredno naplaćeni za paket, a na paketu takođe uredno napisana njegova vrednost (doduše, bez poštarine). Tako da, danima naručivanja sa GFS-a bez plaćanja pomenutih dažbina je, izgleda, došao kraj.
Anyway, po nekim majtijevim prognozama, ako sve bude kako treba, i bude se imalo vremena kako je planirano, Tomisic Telecaster™ #002 će da zasvira sledećeg vikenda.
Videćemo da se napravi neki snimak, barem kao prošli put - fotoaparatom, pa ćemo okačiti, naravno.
- Hotstepper
e je'm mu misha... sad mi krivo shto nisam naruchio bio onaj shtimer...
Jedva chekam da vidim (probam) tele-baba-ster!

Jedva chekam da vidim (probam) tele-baba-ster!
baba sorry za offtopic, a ti stepper pogledaj ovo viewtopic.php?f=20&t=16146&start=30#p235707Hotstepper wrote:e je'm mu misha... sad mi krivo shto nisam naruchio bio onaj shtimer...
Jedva chekam da vidim (probam) tele-baba-ster!![]()
Opasno izgleda. Redovno sam pratio napredak, nisam se u startu izjašnjavao dok ne vidim ovu plavu boju sa pickguardom i vratom, i sada mogu da kažem da je vrlo efektna kombinacija. Sumnjam da bih sam birao sličnu kombinaciju, ali moram da priznam da ovo izgleda mnogo dobro. A ovi mali marketi na vratu su posebno fin fazon. Odličan posao!
- Hotstepper
Znachi josh malo pa gotovo!
Svaka chast zaista, izgleda izuzetno. Pogotovo mi se dopada vrat. A i brzo si napredovao majti, vidi se da si struchan i vredan momak! Sve najbolje drugari, i da je probamo shto pre

Ne znam više šta da kažem, osim da jedva čekam da dođem popodne i da stavimo prve žice.
Nov komplet 10-ki čeka spreman.
Drago mi je da vam se sviđa kombinacija boja, i moram reći da je ovu plavu jako teško uhvatiti fotoaparatom ili kamerom mobilnog, a da zaista izgleda kako je u prirodi. Nema više smisla da govorim koliko mi se sviđa, jer je ispalo onako kako sam od početka zamišljao.
Elem, napravićemo detaljnije slike, i možda mali video zapis, pa okačim uveče ili ujutru...
Drago mi je da vam se sviđa kombinacija boja, i moram reći da je ovu plavu jako teško uhvatiti fotoaparatom ili kamerom mobilnog, a da zaista izgleda kako je u prirodi. Nema više smisla da govorim koliko mi se sviđa, jer je ispalo onako kako sam od početka zamišljao.
Elem, napravićemo detaljnije slike, i možda mali video zapis, pa okačim uveče ili ujutru...
Bilo bi dobro da ste pickguard isekli laserom,super rad samo tu imam zamerku 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Fora bi bila da ti je Majtimika stavio 9ke, koje kad doneses gitaru kuci skinesh odmah i stavljash desetke i radis setup..Hehehhhe, zezam se malo. Super gitara, lepa plava, svaka cast Majti! Baba, hajde stavljaj zice pa da cujemo kako radi...Baba Slim wrote:N Nov komplet 10-ki čeka spreman..
lepo tele lepa plava boja, svaka cast, meni jedino sto upada u oko je da su potovi mozda preblizu jedan od drugog za moj ukus
@kwiss jeste iseceno laserom, zasto jel vidis negde opiljke
@ dwezil raspored kontrola je radjen po originalu, cak smo prekdac pomerili za 5mm od potova, zato sto je u originalu sve jos zbijenije, sto ce reci da nije radjeno u originalu
@ dwezil raspored kontrola je radjen po originalu, cak smo prekdac pomerili za 5mm od potova, zato sto je u originalu sve jos zbijenije, sto ce reci da nije radjeno u originalu