Verovatno moze da se reshi problem disbalansa tako shto ce se prebaciti drzach kaisha (strap button) na neko drugo mesto (meni je tako uspelu sa thunderbirdom)Baba Slim wrote: Zaista tačno, disbalans postoji i primetan je, ali na kraju krajeva, isto tako je bilo i na MIM Thinline '72. RI koji sam imao, tako da mi ne smeta uopšte.
Telebaba
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Telebaba
Malo sam večeras na kratko spojio Pocket POD sa kompom, pa sam prošao kroz par zvukova, i odsvirao koješta na Telcu, čisto da vidim kako radi u toj kombinaciji.
Naravno da nisam zadovoljan sviranjem, krajnje je aljkavo.
Ali, nisam imao živaca da nešto smišljeno sviram zarad što boljeg demonstriranja gitare.
Jednom kada me ne bude mrzelo, možda napravim nešto sistematično i detaljnije, ali svejedno, nemam bolji način da usnimim gitaru sa pojačalom i pedalama osim fotoaparatom, tako da kapiram da ni ovo direkt u laptop iz POD-a nije toliko loše. Možda se samo nakanim da jednom odsviram nešto ljudski, kako treba, bez brljanja.
Telebaba test + Pocket POD
Izvinjavam se što nije mp3 pa da može odmah da se sluša, nego treba download, jbg, nešto nisam mogao da konvertujem u mp3...
Naravno da nisam zadovoljan sviranjem, krajnje je aljkavo.
Jednom kada me ne bude mrzelo, možda napravim nešto sistematično i detaljnije, ali svejedno, nemam bolji način da usnimim gitaru sa pojačalom i pedalama osim fotoaparatom, tako da kapiram da ni ovo direkt u laptop iz POD-a nije toliko loše. Možda se samo nakanim da jednom odsviram nešto ljudski, kako treba, bez brljanja.
Telebaba test + Pocket POD
Izvinjavam se što nije mp3 pa da može odmah da se sluša, nego treba download, jbg, nešto nisam mogao da konvertujem u mp3...
sl0e wrote:Funkomat wrote:Moj fender pored nje zvuci kao dzekson.virtuelno pivo za ovu izjavu
@ baba
Ovaj snimak gore zvuci jako lose pored zvuka sa pojacalom. Pusti te podove i gluposti. Lampe!
Znam, svestan sam toga.
Jbg, ovo je bilo samo da okačim nešto u međuvremenu...
Sad kad odem kući sutra, ima da padne neki pošteni otpanj™ na pojačalu i sa svim pedalama, pa ću i to da okačim u nedelju.
Sad kad odem kući sutra, ima da padne neki pošteni otpanj™ na pojačalu i sa svim pedalama, pa ću i to da okačim u nedelju.
Sve zvuci bolje kad je glasno. 
Osim žene u PMS-u!Funkomat wrote:Sve zvuci bolje kad je glasno.
Osim žene.
- Hotstepper
...neshto ti onda ne radish kako treba.Funkomat wrote:Osim žene.
Najverovatnije.
Mesa ili fuzz?
Uvek i samo Mesa. 
mesa i bugi...alfa i omega!Baba Slim wrote:Uvek i samo Mesa.
- Hotstepper
Juche sam prosvirao Telebaba-u, a potom je i chuo na svirci u Lazinom Teletu..
Dakle, Majti, svaka chast.
Jedan prelepo odradjen instrument, do detalja, finish fantastichan, mene je vrat kupio, boje i share na vratu...
plava boja (koja je meni prelepa
, a ne kao tamo neki shto imaju zhenski crvene stratEve
) kao da ima blagi burst, ma da se ne raspisujem dalje, SJAJNO.
Josh jednom
Nenade, gitara se u bendu chuje kao zmaj (e sad, ima nesto i do toga ko je svira
).
Zhelim ti da te sluzhi godinama, da te vezuje za bezbroj svirki, da je izlizhesh u rukama i da je nikad ne napustish...
Dakle, Majti, svaka chast.
Jedan prelepo odradjen instrument, do detalja, finish fantastichan, mene je vrat kupio, boje i share na vratu...
plava boja (koja je meni prelepa
Josh jednom
Nenade, gitara se u bendu chuje kao zmaj (e sad, ima nesto i do toga ko je svira
Zhelim ti da te sluzhi godinama, da te vezuje za bezbroj svirki, da je izlizhesh u rukama i da je nikad ne napustish...
Prvo, da ti se još jednom zahvalim na čestitkama i stvarno lepim željama. 
Kao što rekoh na drugoj temi, ja se više svog pasoša za Zemlju Telecastera ne odričem, doživotno državljanstvo.
Drago mi je što si bio na svirci i čuo je na delu. Što se mene tiče, malo je reći da je gitara ispunila sva očekivanja, premašila ih je momački.
Prelep je osećaj svirati je, zaista, to sam i Majtiju rekao i posle svirke u Crvenki u subotu, i danas posle Lazinog Teleta...
@Majti: najdublji
Kao što rekoh na drugoj temi, ja se više svog pasoša za Zemlju Telecastera ne odričem, doživotno državljanstvo.
Drago mi je što si bio na svirci i čuo je na delu. Što se mene tiče, malo je reći da je gitara ispunila sva očekivanja, premašila ih je momački.
Prelep je osećaj svirati je, zaista, to sam i Majtiju rekao i posle svirke u Crvenki u subotu, i danas posle Lazinog Teleta...
@Majti: najdublji
- Hotstepper
e, pa nisi je upisao na profilu u spisak opreme 
Momentaaaalno!
Momentaaaalno!