Telebaba
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Telebaba
Bas mi bezveze sto nisam dosao na svirku... Ne znam kako sam uspeo da zaboravim. 

Shame on me.Hotstepper wrote:e, pa nisi je upisao na profilu u spisak opreme
Momentaaaalno!

Nema oproštaja.Funkomat wrote:Bas mi bezveze sto nisam dosao na svirku... Ne znam kako sam uspeo da zaboravim.

Red bi bio da javis za sledecu svirku pa da te Funkomat i ja horski zezamo zbog boje.Baba Slim wrote:Nema oproštaja.Funkomat wrote:Bas mi bezveze sto nisam dosao na svirku... Ne znam kako sam uspeo da zaboravim.Ma opušteno, biće prilike, nadamo se uskoro...

Može, dogovoreno.
Malo za*ebavanja je uvek dobrodošlo. 

Znači potvrdilo se moje mišljenje da su GF magneti zaista dobri a dosta su jeftiniji od magneta firmi na glasu... 

Ja sam lično prezadovoljan, stvarno su dobri, a cena je i više nego pristupačna, 70$ par magneta...

Jao baba svetenejebalo
sad imas dve do jaja gitare. Jednu malo lepsu od druge 

istiqrac wrote:Jao baba svetenejebalo![]()

Stvarno, rekao sam ovo majtiju i ranije, i ponoviću - sada stvarno više nemam ideja... Ja sam skupio šta sam želeo.istiqrac wrote:...sad imas dve do jaja gitare.

Khm, khm...istiqrac wrote:Jednu malo lepsu od druge

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Danas sam podrobnije isprobao Telebabacaster, samo da i za njega kazem da je
po svim pitanjima... pravi telac, prelepo izgleda, zvuci kao milion dolara (bez preterivanja - to kazem jer sam isprobao MNOGO telecaster gitara, ovo je stvarno perfektno
) 

Stvarno mi je jako drago da ti se sviđa. 
Ne mogu dovoljno da naglasim, sve pohvale za majtija kako je ovo izveo od početka do kraja... Ako sve bude kako treba, radićemo još jednu, ali verovatno tek pri kraju godine, nakon što se neke druge stvari reše i privedu kraju.

Ne mogu dovoljno da naglasim, sve pohvale za majtija kako je ovo izveo od početka do kraja... Ako sve bude kako treba, radićemo još jednu, ali verovatno tek pri kraju godine, nakon što se neke druge stvari reše i privedu kraju.