Haralampije wrote:
Nije to nista....'teli smo svojevremeno da uglavimo tj napravimo pojacalo od ves masine(faza aj da sokiramo raju da se pita sta ves masina radi na stejdzu)..nazalost ideja nikada nije realizovana,mada sada kad vidijm ovo,patent cu da zastitim i da ipak napravim.
Super fora, to basisti, gitarista mozhe da dobije TV... sa sve sobnom antenom, a bubnjar da sedi na WC sholjKi...
u jednom ciganskom naselju u pg, ima OGROMAN zid od sporeta, ves masina i slicne rashodovane bele tehnike. prolazim ja tuda jednom i vidim grupu ganaca, i ono kazem, dobar vam zid, na sta mali ciga radi - bolji nego kineski!
e, mislio sam nekad tu spot da snimam, kao ja se stekam u ves masinu, pa posle skacem sa zida u blato i tako to... davno se odustalo, nazalost...
nasao dream pojacalo u rijeci za male pare,ali dzaba kad nemam nikog,a avantura da se ode do rijeke i donese pojacalo u bg izgleda nemogucnom/preskupom.placem,plakacu.
umart wrote:nasao dream pojacalo u rijeci za male pare,ali dzaba kad nemam nikog,a avantura da se ode do rijeke i donese pojacalo u bg izgleda nemogucnom/preskupom.placem,plakacu.
E... kad izrachunash sve carine/put ..
Ja sam hteo da idem u Osijek po gitaru, koji mi je od NSa manje od 100km, pa opet na kraju shvatio da se ne isplati.
umart wrote:nasao dream pojacalo u rijeci za male pare,ali dzaba kad nemam nikog,a avantura da se ode do rijeke i donese pojacalo u bg izgleda nemogucnom/preskupom.placem,plakacu.
reci sta treba imam drugara u rjeci, vozi kamion u bg svake nedelje mozda moze da se iskombinuje nesto
cena od 80 eura jeste velika za big muff, ali problem je u tome sto taj big muff (kada ga jednog lepog dana budu dobili u mitrosu) nece kostati 6.500 dinara. Januara 2010. godine (ako me secanje ne vara) je little big muff u mitrosu u Nisu kostao oko 9.500 dinara.
cena od 80 eura jeste velika za big muff, ali problem je u tome sto taj big muff (kada ga jednog lepog dana budu dobili u mitrosu) nece kostati 6.500 dinara. Januara 2010. godine (ako me secanje ne vara) je little big muff u mitrosu u Nisu kostao oko 9.500 dinara.