TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- BaalBehrit
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
Odbijte kuje, ja sam već rezervisao. 

Napokon neko da radi majice koje nisu crne
plava

ja bi da znam gde i kako da naručim plavu majicu
- Mithrandir
- MF veteran
Odbijte! Ja sam pitao prvi
Nikako da se dovoljno stanjim da obučem Consecration maju

Mithrandir wrote:

Hvala!Kristijan wrote:Ljudi, super vama ovo ide. Cela priča. I svirka, i koliko ste aktivni, i ove prateće grafičke zavrzlame... Odlično!

Zezamo se a i cimamo se dosta, non stop neke akcije...
Hehehe, hvala puno!Milanares wrote:Au braćo, odoste vi direktno na prvo mesto kod mene na listi domaćih bendova! i to munjevitom brzinom.
Smrznem se samo kad pomislim šta ćete tek da iznedrite!
keep inhaling

@Mithrandir, cccira, Stanko, Шмајсер, Wook, Stalker:
Ovo nam je došlo oko 30 majici pošto radimo kod nekog drugara, još majici dobijamo u toku sledeće nedelje, pa mi vi samo napišite mail ako ste zaintresovani u kome ćete napisati koju boju (belu ili plavu), koj dezen (oči ili svemir) i koju veličinu (S, M, L ili XL) i ja ću vas iscimati u toku sledeće nedelje da se nađemo da vam dam ili da vam pošaljem ko je van BG-a.
mail adresa je: templeofthesmoke (et) gmail.com
ubio bi za XXL majicu! 

Ajd onda da budete divni da premerite shirinu majica bar, jer ja variram izmedju X i XL coveka 

Ja cu sa svojih 99 kila duznem L, da mogu lepo upicanjen i tesan da mirno posmatram koncerte TOTS-a i da uzhivam!
Dobro de...ponegde cu da mlatnem glavom.

Dobro de...ponegde cu da mlatnem glavom.

Hehehe, niste normalni
Pošto majici još od juče popodne nema, nismo imali keša da napravimo više od 30 majici i sve se prodalo, sledeće nedelje dobijamo još od tog drugara pa ko stvarno hoće majicu, neka mi piše na onaj mail što sam ostavio na prethodnoj strani i da kaže koji hoće broj, može i XXL, nije problem, koju boju, belu ili plavu i koji od ona dva dezena, neka mi kopira link fotke ili opiše rečima, hehehe. Ja ću vas zapisati i zovem vas sledeće nededlje kada stignu da se dogovorimo oko preuzimanja.

Pošto majici još od juče popodne nema, nismo imali keša da napravimo više od 30 majici i sve se prodalo, sledeće nedelje dobijamo još od tog drugara pa ko stvarno hoće majicu, neka mi piše na onaj mail što sam ostavio na prethodnoj strani i da kaže koji hoće broj, može i XXL, nije problem, koju boju, belu ili plavu i koji od ona dva dezena, neka mi kopira link fotke ili opiše rečima, hehehe. Ja ću vas zapisati i zovem vas sledeće nededlje kada stignu da se dogovorimo oko preuzimanja.
Meni treba nesto shirine oko 50cm (kad se izravna majica skroz)
I sad sam merio, jedna XL mi je 50cm, druga L je 52cm... toliko o standardizovanim merama
P.S. Da te spamujemo na mail ili pp?
tj koji mail 
I sad sam merio, jedna XL mi je 50cm, druga L je 52cm... toliko o standardizovanim merama

P.S. Da te spamujemo na mail ili pp?

Mail je: templeofthesmoke (et) gmail.com
Evo sada sam na stolu izmerio ovu XL, široka je 55cm. Znači pretpostavljam da bi XXL bila oko 57-60cm, ili tako nešto.
Evo sada sam na stolu izmerio ovu XL, široka je 55cm. Znači pretpostavljam da bi XXL bila oko 57-60cm, ili tako nešto.
- Nyarlathotep
- MF veteran
jebes mi mater, ima dam otkaz i krenem da valjam ove maje. 
kapiram da je bingo sto nijedna nije crna. mega me smaraju crne majice, sve majice sa bendovima su u 90% slucajeva crne. ovih 30 se razgrabilo za 2 sata. XD

kapiram da je bingo sto nijedna nije crna. mega me smaraju crne majice, sve majice sa bendovima su u 90% slucajeva crne. ovih 30 se razgrabilo za 2 sata. XD
- BaalBehrit
Pa kad su stvarno dobro odrađene, kvalitetna štampa i odličan dizajn. 

Upravo!! Ono, kad sam bio mali deca, pa sam i nosio te crne majice, sad mi samo stoje na jednoj gomili, i prosto ne mogu da ih nosim vise, ova plava je za svaku prilikuNyarlathotep wrote:jebes mi mater, ima dam otkaz i krenem da valjam ove maje.