Срећан даљи рад, ако будете у Новом Саду, сад знам да треба да дођем да вас чујем

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Ej, hvala!zhille wrote:Људи, сјајни стеМузика је освежавајућа и пуна неке врло кул енергије, сигурно је веома забавно на вашим свиркама. Али Илудијум Кју Трти Сикс Експлоузив Спејс Мођулејтр - где се тога сетисте, баш сам се насмејао јер мени константно то пада на памет, из мени непознатих разлога
И то ми је некако најпесма међу онима које имате на мајспејсу, вуче чак на неки слаџ-рок. И Голо Сунце је врло интересантно за слушање.
Срећан даљи рад, ако будете у Новом Саду, сад знам да треба да дођем да вас чујемРиспекат
Hehehe, obrisaće ti, nismo mi uopšte bitni da bi bili na Wikipediji.Stalker wrote:toliko mi se sviđate da ću da se iscimam i napravim vam članak na Wikipediji (kao što sam uradio sa Draconic-om i Consecration-om)![]()
keep it real
HahahaMithrandir wrote:Džabe sve to dok ih neko ne piratizuje na whatu
Ma manite se vi pirata, ocemo plocu+Hopkins+ wrote:HahahaMithrandir wrote:Džabe sve to dok ih neko ne piratizuje na whatu![]()
Sada je uspeh da te piratizuju, to je carski, konačno su pirati pobedili... Još malo pa smo na korak do idealnog
neće meni da obrišu, imam jednogodišnji i to dosta uspešan staž+Hopkins+ wrote:Hehehe, obrisaće ti, nismo mi uopšte bitni da bi bili na Wikipediji.Stalker wrote:toliko mi se sviđate da ću da se iscimam i napravim vam članak na Wikipediji (kao što sam uradio sa Draconic-om i Consecration-om)![]()
keep it real
Nemoj se cimaš...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest