dejankuki wrote:ali mi je neverovatno glupo kad procitam da lik prodaje procesor i glavna fora za podizanje rejtinga svoje sprave iznese cinjenicu da su mu boje sredjene...
Dejnkuki wrote:pojacalo, nikad iznoseno iz kuce (ili procesor) pa to sigurno nije garant da sve radi...
Mislim, da li se razumemo... valjda srpski pricam (mozda ne pisem gramaticki, ali..) valjda se razumemo. Ne bode mi oci to sto neko kaze da je njegov uredjaj, ocuvan i kao iz prodavnice... vec to da je glavni razlog za tu cenu to sto je kao iz prodavnice. Po toj nekoj logici, ja mogu za ocuvano neptun pojacalo ili cajavec, da lupim cenu tipa 600e i kazem, ocuvano je kao da je juce izaslo iz prodavnice, ima jos uvek fabricki najlon na sebi.. i sta, to je cool.. Cenu naravno odredjuje ponuda i potraznja i spremnost dve stranke pregovorima da se dogovore... a ne to kako je ocuvano... i naravno, vrlo verovatno da ce 98% ljudi da prvo pogleda uredjaj/instrumenat... zar ne?
E opet (ne da bih vredjao ili terao mak na konac, nego primera radi) ko meni garantuje da je to tvoje pojacalo tip-top stanje i da mu rade svi potenciometri i lampe i zvucnik...
Da li se sad kapiramo?
To sto JESTE ocuvano smo moze da pomogne prodavcu da se njegov uredjaj/insteumenat prodaju... ane da je to jedini razlog koji treba kupac da gleda...