@ Hotstepper i mislim_stvarno, kao što ste i sami rekli ukusu su različiti, a rock nation kao mušterija ima pravo da njegove želje budu uslišene. A vi se javite pa ćemo lako za vas da pravimo i bojimo gitare po vašim referencama
handmade SG (P90 pickups)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: handmade SG (P90 pickups)
@ rock nation, razumeli smo se za magnete, vidiš da sam ja poklopce magneta stavio praktično na iste položaje gde stoje na ovoj slici koju si pokazao
. Samo tvoj pickguard neće imati ovaj deo između fingerborada i neck magneta, takva je bila priča, jesam li u pravu? Čisto da potvrdimo taj detalj još jednom...
@ Hotstepper i mislim_stvarno, kao što ste i sami rekli ukusu su različiti, a rock nation kao mušterija ima pravo da njegove želje budu uslišene. A vi se javite pa ćemo lako za vas da pravimo i bojimo gitare po vašim referencama
-
rock nation
Da, dogovor stoji 
- Hotstepper
NikolaNis wrote: @ Hotstepper i mislim_stvarno, kao što ste i sami rekli ukusu su različiti, a rock nation kao mušterija ima pravo da njegove želje budu uslišene. A vi se javite pa ćemo lako za vas da pravimo i bojimo gitare po vašim referencama
Lepo izgleda, pratim sa nestrpljenjem dalji razvoj...
@ rock nation, onda nastavljamo po dogovorenom planu
@ Hotstepper, nisam ja ni shvatio tvoju opasku kao zlonamernu, ništa ne brini
@ Hotstepper, nisam ja ni shvatio tvoju opasku kao zlonamernu, ništa ne brini
Danas je bio plodonosan dan u mojoj radionici. Radilo se na vratu i na otvorima za P90 magnete. Vrat je praktično gotov, ostalo je tu još šmirglanja ali profil vrata je tu, inače malo deblja varijanta u stilu Gibsona iz '50. Da ne davim puno evo slika...

Ma ja se jednostavno moram naci u istoj prostoriji sa ovom gitarom kad se zavrsi! 
@ Randy živ bio
@cccira, hvala ti za smajlić na kraju rečenice. Za probanje ove gitare moraćeš da kontaktiraš rock nation-a, on će biti gazda ovoj cici
@cccira, hvala ti za smajlić na kraju rečenice. Za probanje ove gitare moraćeš da kontaktiraš rock nation-a, on će biti gazda ovoj cici
Lepo, lepo. Samo tako napred. Svaka cast.
Svaka cast majstore,jako lepo izgleda,jedva cekam da bude gotova i da prosvira
.
!
@ Funkomat, hvala, trudiću se da nastavim u istom stilu. A ti nešto si se ulenjio, kada ćemo od tebe da vidimo nešto novo?
@ Vaske023, ovo majtore mi je veliki kompliment
. Ja se nadam da će njen vlasnik da postavi neki snimak kad sve bude gotovo pa da je svi čujemo kako radi 
@ Vaske023, ovo majtore mi je veliki kompliment
Jesam.NikolaNis wrote:@ Funkomat, hvala, trudiću se da nastavim u istom stilu. A ti nešto si se ulenjio, kada ćemo od tebe da vidimo nešto novo?![]()
Sutra i preksutra bih trebao da majstorisem. Samo vreme da me posluzi.
svaka cast Nikola, bash lepa gitarica, i lepo drvo, keep on good work 
-
vertigo_beat
NikolaNis wrote:@ Randy živ bio![]()
Eeeej, ja sam bio kod Nikole pre mesec i nesto i pipao ovu cicu, ...doduse samo telo, bez vrata, (joj majko, vid` perverznjaka !)....i sve je bilo onako smooth all over,..
Sve pohvale!
- mislim_stvarno
ja uvek otvaram ovu temu i samo gledam ovaj mahagoni... koliko dobro izgleda...
naravno i izradu, ali da ne preterujemo sa hvaljenjem majstora