sto se waha tice meni se to desilo mozda jednom samo, i to zbog toga sto je baterija bila slaba..
ako je vuces na struju (mada ne vidim zasto bi, wah jako malo trosi), onda je do nekog napajanja...
Problem sa pedalom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rock action
Re: Problem sa pedalom
Ja sam kupio Jam man pedalu preko oglasa imam isiti problem.Trazio sam problem i nasao odgovor ovde.Hvala!!!
Znaci volume potenciometar zajebava?
Jee bio sam u stanju da odem do lika u Vranje da mu bacim bombu u kucu sto me zajebo.
Koliko to kosta odprilike sto ti zameni potenciometar?
Znaci volume potenciometar zajebava?
Jee bio sam u stanju da odem do lika u Vranje da mu bacim bombu u kucu sto me zajebo.
Koliko to kosta odprilike sto ti zameni potenciometar?
Na kraju se problem vratio posle nekoliko nedelja, ja popizdeo i prodao pedalu kao pedala sa kvarom. Momak bio iz ns-a, probao i video u cemu je problem ali mu nije smetalo jer mu je trebala samo za kucnu svirku...
Vrati pedalu i trazi pare nazad. Ne znam nista pametnije.
Vrati pedalu i trazi pare nazad. Ne znam nista pametnije.
Ja sam kupio pedalu polovnu i cimao se oko popravke samo da bih na kraju izgubio brdo para tako da... vracaj.
te jamman pedale su izgleda krš...lako se kvare...gomila ljudi se zali na njih...ne znam kakva je ova nova serija jammana? mozda su malo poradili na tome! 

Reci mi koliko kosta popravka?
Sta je tacno u pitanju posto imam druga koji zna oko elektronike da znam sta da pogleda...
Znaci ne isplati se ?
Hvala
Sta je tacno u pitanju posto imam druga koji zna oko elektronike da znam sta da pogleda...
Znaci ne isplati se ?
Hvala