http://www.mitrosmusic.com/proizvod/121 ... ic-Guitar-**/
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Santa Ana, CA, direktno od coveka koji ih pravi, $ 200 .umart wrote:kako radi taj reverb jebote.dje i koliko?
glava jer zvucnici u combo-u nisu bas sjajni citao negde na netu...dweezil wrote:evo sad da iam kinte kupio bih ga
mnogo mi se dopalo kako sljaka, ono naboli su zvuk koji treba sa njim def, na stranu sto je Bugera, def lampaski best buy za nekoga ko juri old school hard rock und heavy soundili glavu ili cak i kombasha, sasvim je ok
ja pisao rivju na "opremu koju ste probali" za 6262,ona je jos fizz-javija,ono praskavi ultra visoki,tako da i ja glasam za 6260 za te pare.dweezil wrote:evo sad da iam kinte kupio bih ga
mnogo mi se dopalo kako sljaka, ono naboli su zvuk koji treba sa njim def, na stranu sto je Bugera, def lampaski best buy za nekoga ko juri old school hard rock und heavy soundili glavu ili cak i kombasha, sasvim je ok
Ja sam u Mitrosu davno probao (u "onoj" sobi) 6262 (kopija 6505+) i odusevio se clean i crunch kanalom!dweezil wrote:evo sad da iam kinte kupio bih ga
pawn shop serija, ja bas jutros gledam, i razmisljam ko bi jos to kupio...xspaceman wrote:koje su sad pa to novotarije?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests