Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
A matorane, kako Grci prave fazeve!

mozda umachu germanijum u uzo, metaksu i maslinovo ulje i onda drze na suncu 

Izuv, znaci zvuk je ZVUKCINA!guv'nor wrote:A matorane, kako Grci prave fazeve!![]()

"Da, neverovatna je ta iskonska težnja utkana u grčki etos koja ih je neumitno vodila do proizvodnje faza. Kad pogledamo malo podrobnije izvesna društvena strujanja još iz Periklovih dana, shvatamo da je faz bio naprosto istorijska neminovnost za Grke. Sklon sam čak da tvrdim da je faz odabrao njih, a ne oni faz. Njima i nije ostalo ništa drugo nego da ga prigrle kao svog."
odlomak iz zbornika "Nasumična prokenjavanja 3"
Kristijan wrote:"Da, neverovatna je ta iskonska težnja utkana u grčki etos koja ih je neumitno vodila do proizvodnje faza. Kad pogledamo malo podrobnije izvesna društvena strujanja još iz Periklovih dana, shvatamo da je faz bio naprosto istorijska neminovnost za Grke. Sklon sam čak da tvrdim da je faz odabrao njih, a ne oni faz. Njima i nije ostalo ništa drugo nego da ga prigrle kao svog."

- Dersu Uzala
U stvari, prisvojili su ga posle pobede nad Atlantidom od istih. Sudeci po Critiasu.Kristijan wrote:"Da, neverovatna je ta iskonska težnja utkana u grčki etos koja ih je neumitno vodila do proizvodnje faza. Kad pogledamo malo podrobnije izvesna društvena strujanja još iz Periklovih dana, shvatamo da je faz bio naprosto istorijska neminovnost za Grke. Sklon sam čak da tvrdim da je faz odabrao njih, a ne oni faz. Njima i nije ostalo ništa drugo nego da ga prigrle kao svog."
Dobrodos'o 

- Hotstepper
ssmc wrote:Kristijan wrote:"Da, neverovatna je ta iskonska težnja utkana u grčki etos koja ih je neumitno vodila do proizvodnje faza. Kad pogledamo malo podrobnije izvesna društvena strujanja još iz Periklovih dana, shvatamo da je faz bio naprosto istorijska neminovnost za Grke. Sklon sam čak da tvrdim da je faz odabrao njih, a ne oni faz. Njima i nije ostalo ništa drugo nego da ga prigrle kao svog."

kralj..
Kritija dersu, kritijaDersu Uzala wrote:U stvari, prisvojili su ga posle pobede nad Atlantidom od istih. Sudeci po Critiasu.Kristijan wrote:"Da, neverovatna je ta iskonska težnja utkana u grčki etos koja ih je neumitno vodila do proizvodnje faza. Kad pogledamo malo podrobnije izvesna društvena strujanja još iz Periklovih dana, shvatamo da je faz bio naprosto istorijska neminovnost za Grke. Sklon sam čak da tvrdim da je faz odabrao njih, a ne oni faz. Njima i nije ostalo ništa drugo nego da ga prigrle kao svog."
E, masala... napokon dobar sound! Like it.
[youtube]aSkFygPCTwE&feature=related[/youtube]
oću ovo što oni imaju(i to što puše i to što sviraju)
Pedala na kojoj ce da pise "Radioactive mid booster". Neka sklopocija faza i mid bustera 

zajebo sam se za link, nije trebao kid rok nego autehre...Duane wrote:[youtube]aSkFygPCTwE&feature=related[/youtube]
dakle... oću ovo što oni imaju
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja bih kupioGuitar_thrill wrote:pawn shop serija, ja bas jutros gledam, i razmisljam ko bi jos to kupio...xspaceman wrote:koje su sad pa to novotarije?![]()