Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To cu jos videti.. Ima jos vremena do farbanja.theTrooper wrote:Ako se odlucis za crnu, nek bude matirana, izgledace prejebeno
To i ja kontam.Hotstepper wrote:...ja sam upao u neki trip da vrat shto je masivniji to je bolji. Jedino oblik treba pronaci kome shta odgovara...
I planirao sam.Hotstepper wrote:I obavezno urezhi logo na headstock kao kod Telebabe!
Bozha wrote:Pa jeste... Al kod tebe nije ni blizu toliko dramaticna situacija (a i tako je vec krpljena i lepljena).Funkomat wrote:Drugacije je to brate sa gitarama. Ko jos obraca paznju na bas... A i reci da ne izgleda gadno...
Hvala Nikola.NikolaNis wrote:Svaka čast Funkomat, održao si obećanje i bacio se na posao. Odlične si fotografije uradio, lepo se vidi šta si i kako radio. Daj reci koja su ti ono glodala? Zanima me ono dugačko kojim si na kraju odradio telo i ono kojim si pravio konturu sa zadnje strane vrata...
muki17 wrote:Davide,nisam obratio paznju na temu uopste! Ovo je stvarno odlicno,treba imati hrabrosti i volje ,da bi se upustio u ovakav projekat! Drzim ti palceve,ocekujem da ce da bude one hell of tele!!
Randy wrote:muki17 wrote:Davide,nisam obratio paznju na temu uopste! Ovo je stvarno odlicno,treba imati hrabrosti i volje ,da bi se upustio u ovakav projekat! Drzim ti palceve,ocekujem da ce da bude one hell of tele!!![]()
ovo sam i ja hteo da napisem
mislim_stvarno wrote:svaka cast![]()
![]()
Daj fotografije.Cortex wrote:do jaja bate vidim da to konachno napreduje, radujem se finalnom produktu, tj slikama
i ja sam svoje experimente zavrshio bice tema uskoro
majtimika wrote:Udri brus li
cepaj brus li
Svaka ti cast,lepo odradjenoFunkomat wrote:
Jednom da se slozimo.Funkomat wrote:nemanjavelimirovic wrote:Izgleda mocno!
Boja?
![]()
Sto se boje tice, ova varijanta mi je najlepsa:
Sem ako je Babi ostalo plave, naravno.![]()
Eventualno i komad perloid plastike...
A ni ja ne bih predugo da ga cekam.Baba Slim wrote:Neka, sada prioni na posao, da TV Jones ne čeka predugo.
Vis ti sta on znaFunkomat wrote:Nije kao da sam je ja izmislio ali jeste dobra fora.Rax13 wrote:Funkomat wrote: Hvala matori.![]()
Da, olovka je da bih svuda ravnomerno smirglao.![]()
Dobra fora![]()
Veoma korisna stvar.
Iako sam i ja imao sumnji, sad mogu da kazem da je ovo glodalo za zaoblajvanje odlicna investicija. Jako dobra i precizna osnova za konturu vrata.NikolaNis wrote:Hvala ti na informacijama u vezi glodala, zaista opasno izgledaju. Najviše me interesovalo ovo kojim si sređivao vrat, moraću da razmislim o toj investiciji. Kako te inače služi glodalica, sad je koristiš već neko vreme...
Hvala lepo.Vaske023 wrote: Svaka ti cast,lepo odradjeno.Puno srece u daljem radu!
!
Eto.Dersu Uzala wrote: Jednom da se slozimo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest