mali teaser sta cu da pravim

with something extra
(smorili ste sa telicima)
ovo je samo prijava, i iskreno se nadam da cu uspeti da zavrsim ovu gitaru, pogotovo sto sam najneiskusniji od svih do sada prijavljenih...

Radovi verovatno nece poceti do leta i prolaska ispitnih rokova, ali moze se desiti da vec sledece nedelje bude nesto (posto ste mi ubacili buvu u glavu...

)
Sto se delova tice, na putu si mi civije za rr, tako da cu posle toga imati 6 polovnih, ne tako sjajnih civija, ali u interesu projekta ce posluziti (osim ako se do kraja ne predomislim, a ostane mi u budzetu za nesto bolje

). Cenim ih 10e. Mozda cu morati da dokupim jos neke civije posto su neke od ovih u dosta losem stanju, a i zelja mi je da bude pola civija sa jedne pola sa druge strane. Truss rod cu da pravim, kao i bridge i sedla koji ce biti od mesinga, kopija hipshotovog fisnog mosta (imam sasvim dovoljno alata za obradu metala jer mi je cale metalac

na zalost nemam glodalicu i strug, ali snaci cu se i bez toga, a u krajnjem slucaju, znam ko ima, pa ako su neke sitnice u pitanju, lako mi mogu odraditi). I magnete cu sam da motam posto nece biti standardne velicine, a ne daje mi se 50e za par koliko sam video da je par shecterovih na kp. Pragove kupujem... kao sto se da primetiti, skoro sve ce biti rucno uradjeno osim civija...
Drvo jos ne znam koje ce biti, verovatno nesto od domacih vrsta, jova, lipa, topola, sa javorom za vrat, i mozda palisanderom, a mozda javorom za fretbord.
ovime da pozelim dosta srece i drugim ucesnicima