Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
ma umbro je za tebe, to je marka!
... ako je dovoljna beriju fergusonu...
... ako je dovoljna beriju fergusonu...
-
Што волим кад тема поста оде у недођију ....фијуууу
Фил Еks тешко да је педер, а процењивати неког и нечије секусално опредељење по боји ноктију ...онда је и Нено Бетенкур из Екстрима педер, јер он има исто црни лак за нокте,...миси`м, шоу бизнис је то..
Иначе, причамо о опреми... коју немамо...а ће да имамо
Фил Еks тешко да је педер, а процењивати неког и нечије секусално опредељење по боји ноктију ...онда је и Нено Бетенкур из Екстрима педер, јер он има исто црни лак за нокте,...миси`м, шоу бизнис је то..
Иначе, причамо о опреми... коју немамо...а ће да имамо
Ovde ga generalno ne vole ali meni je Phil X super, ono...prilichno sam osetljiv na ljigavshtinu ali on mi nije to, svira fenomenalno i povremeno ima neku dobru foru, a ceo nastup i fazon mu je takav da sam siguran da gomila klinaca strashno ceni to shto on radi, tj ugleda se na njega, a chovek em odlichno svira, em fino peva, em propagira pravu rock n roll opushtenciju + uvek svira totalne classic-e u svojim demo-ima. Shta vishe pozheleti za choveka na koga ce se mladunchad chovekova u zachecima GAS-a ugledati?
Omiljeni klip mi je onaj when he does some insane Hendrix
i uopshte ne mislim da se drogira, samo ne zna di boravi 

- Haralampije
Mozda je vreme za temu:
Phil X svira opremu koju nemate.
ili
Phil X svira opremu koju nikad necete imati(s druge strane ni on nikada nece probati ili imati one jako dobre komade,probrane i bolje od svakog originalnog modela,koji su preplavili K/P).
Phil X svira opremu koju nemate.
ili
Phil X svira opremu koju nikad necete imati(s druge strane ni on nikada nece probati ili imati one jako dobre komade,probrane i bolje od svakog originalnog modela,koji su preplavili K/P).

A ni RoosterHaralampije wrote:(s druge strane ni on nikada nece probati ili imati one jako dobre komade,probrane i bolje od svakog originalnog modela,koji su preplavili K/P).

Ako ti treba kontroler za PT onda bolje kupi Logi RXcccira wrote:Kontroler za pro toolsssmc wrote:Šta je bre ovo ćiro?

Probah ICON miksetu pre par dana ... mislim ... vazi. Prerasli mis. Bacanje para. Nigde zvuka.
Ovo je jedan od najboljih kontrolera

It will be mine, oh yes, it will be mine...

Cena prava sitnica
recimo 20k€? Možda više?

recimo 20k€? Možda više?
Ja ih bas nedavno kupio. Crne. Dobre su.
- Dersu Uzala
Imo sam ovake. Bas te 1976, kad bese olimpijada u Montrealu. Te i one americke nacionalnog tima, najlepse cega svih vremena.
http://3.bp.blogspot.com/_IcdPYRowGF0/R ... imwear.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_IcdPYRowGF0/R ... imwear.jpg

recimo 200k $ssmc wrote:Cena prava sitnica![]()
recimo 20k€? Možda više?

- Haralampije
Zar je to problem jbt...opljackaj banku digni oko 7 miliona,nagodi se sa tuzilastvom za 1,5 miliona,godinu dana kucnog pritvora i eto ti love.Ukalkulisi samo ako 'oces manje love da dignes,da vidis za koliko da se nagodis i za vreme kucnog pritvora.MUzzY wrote:recimo 200k $ssmc wrote:Cena prava sitnica![]()
recimo 20k€? Možda više?

- Hotstepper
...plus ti ostaje svo to vreme na raspolaganju da se igrash sa njim i provalish kako radi... do tanchina.
(
)
(

Au, nikad se nisam toliko zajebao oko cifreMUzzY wrote:recimo 200k $ssmc wrote:Cena prava sitnica![]()
recimo 20k€? Možda više?

Pa evo probali su to u kraju ovde kod mene.Doduše sa poštomHaralampije wrote:
Zar je to problem jbt...opljackaj banku digni oko 7 miliona,nagodi se sa tuzilastvom za 1,5 miliona,godinu dana kucnog pritvora i eto ti love.Ukalkulisi samo ako 'oces manje love da dignes,da vidis za koliko da se nagodis i za vreme kucnog pritvora.

Al' nešto ne verujem da će se lepo nagoditi

- Haralampije
Ma moze opusteno,bre....Ceca je tako sredila.