Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Oprema Koju Imate
Ako se sećam ti si i pravio jedan OCD, jesi možda imao prilike da uporedis sa originalom, pa si zato sada kupio original ili...?
Ma jok, dobio sam ga u zameni. Imao dobru ponudu pa rekoh sto da ne...
Original i klon zvuce veoma slicno. Ne identicno, ali slicno.
Original i klon zvuce veoma slicno. Ne identicno, ali slicno.
Kako zvuci u klon u poredjenju sa originalom?Funkomat wrote:Hvala, hvala.
ne kontam kako smo mogli da funkcionisemo na forumu dok nisu ubacili ziveli smajli. nema posta bez njega![]()
Definitivno!

U zdravlja da ga gaziš!
a, nema :živeli 

U zlobo jedna! Warn 'vamo odma!guv'nor wrote:U zdravlja da ga gaziš!a, nema :živeli

Pa rekoh, veoma slicno, skoro identicno. Bez direktnog poredjenja, ne bih skontao razliku a ni sa direktnim poredjenjem nikad ne bih znao da kazem koji je koji.Rax13 wrote: Kako zvuci u klon u poredjenju sa originalom?
Maca mi pregrizla zicu od mikrofona pa ne mogu da snimim.

Hvala matori. Po drugi put.guv'nor wrote:U zdravlja da ga gaziš!a, nema :živeli

Sad bas probavam ponovo jednu do druge i isti *****. Kontam da ovoliko razlike ima i od originala do originala.
Ova je sema u pitanju:
http://solderman.fatabur.se/DCO/ocd_Layout.jpg
Ova je sema u pitanju:
http://solderman.fatabur.se/DCO/ocd_Layout.jpg
Nema na cemu.

Stigla konacno posiljka sa GFSa, stimer ko stimer, radi... Videcemo kako ce se pokazati. Izgleda fino napravljen, metalno kuciste, unutra dve stampane ploce, jedna sa komponentama, druga sa displejom. LEDovi jaki...

Eeee, vi'is, stiglo i meni
Ja sam na basu testirao, prilicno je brz, tj vise nego dovoljno za moje potrebe. I ekran jbno ZRACI. A to bi na svirci trebalo da je velika prednost u odnosu na ostale stimere koje sam probao

Ja sam na basu testirao, prilicno je brz, tj vise nego dovoljno za moje potrebe. I ekran jbno ZRACI. A to bi na svirci trebalo da je velika prednost u odnosu na ostale stimere koje sam probao
Ooo da!
Za sobu ne vredi kupovati bolje! 

imam i ja solidno je sad cu uzeti nesto jace i bolje a ovo cu prodati verovatno..Blingo wrote:Ooo da!Za sobu ne vredi kupovati bolje!