na prvih cetiri-pet pragova akustare imam udubljenja na mjesu pritiskanja zica. uzasno me nervira sto zice zvece i ne vibriraju kako treba. sta da radim? postoji li nacin da riesim problem? hvala unaprojed....
udubljenja na pragovima...
udubljenja na pragovima...
na prvih cetiri-pet pragova akustare imam udubljenja na mjesu pritiskanja zica. uzasno me nervira sto zice zvece i ne vibriraju kako treba. sta da radim? postoji li nacin da riesim problem? hvala unaprojed....
Re: udubljenja na pragovima...
Pa ako su mnogo otisli jedino da ih odneses u servis da ti promene pragove.
hvala... nisam znao da to uposte i moze da se uradi... nisam bas finanski stabilan... kolko kosta odprilike?
Ne bih da lupetam, ali cini mi se da nije bas jeftino. Bolje da ti neko drugi kaze preciznije, ima ovde ljudi koji se time bave.
Red velicina 100-150e... S tim da ti kupujes pragove ako se ne varam... Banuce neko sa tacnijom informacijom uskoro

- mislim_stvarno
mozda ne moras da ih menjas, mozda mogu samo da se nivelisu i ispoliraju, ali i to kod majstora... to je dosta jeftinije, tipa 20e...
uf uf koje cene,Rax13 wrote:Red velicina 100-150e... S tim da ti kupujes pragove ako se ne varam...
kod mene klasicne 40
akusticne sa bindingom 55
Uuu najs, radis li elektricne?
maximalno izbegavam, nasao sam jednom dlaku i ....Rax13 wrote:Uuu najs, radis li elektricne?
salim se , nemam profile za elektricne vratove a kod promene pragova bi se podrazumevao i neki setup a ja to na elektrici ne radim
imam dosta posla i na akustici...
Oke, hvala