Guitar Clones
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Guitar Clones
Posto su mnogi ljudi kratkog pamcenja, da se podsetimo:
http://www.glassdoor.com/Reviews/Gibson ... -E6869.htm
Potpuno si u pravu .... i ebonovina sa madagaskara je ukinuta ... kako god, ovo je neka kineska tema, pa nisam baš vodio računa o detaljima
Mislis palisandrovine (brasilian rosewood). Brazil nema mahagoni, tojest nema mahagoni iz one porodice od koje se prave muzicki instrumenti. Njihov najpoznatiji mahagoni se zove Santos mahagoni i koristi se za podove

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
U jbt, nisam ovo video....Pa slicno ko Cort-ova fabrika. UzasDersu Uzala wrote:Posto su mnogi ljudi kratkog pamcenja, da se podsetimo:

http://www.glassdoor.com/Reviews/Fender ... -E5962.htm
Eto! Fender je mngo bolje mesto za rad i radnici su relativno zadovoljni!

- Dersu Uzala
It's ok. Nije ko sto je nekad bilo. Ali Meksosima malo treba (oni su verovatno superzadovoljni), verovatno ovi ostali bitchujunemanjavelimirovic wrote:
http://www.glassdoor.com/Reviews/Fender ... -E5962.htm
Eto! Fender je mngo bolje mesto za rad i radnici su relativno zadovoljni!

Last edited by Dersu Uzala on 19 Apr 2011, 13:17, edited 1 time in total.
Ako ćemo tako kineski radnici su najsrecniji sto uopste imaju posao
ne trazi se ni neka stručnost ni znanje ... potrebno je samo da nisi totalni daltonista, da znas da pritisnes dugme i drzis srafciger sa prave strane. Još ako si realtivno otporan na hemikalije ko stvoren si za proizvodnju fejkova nikakvog kvaliteta
inače nisam ja gibson freak... od ibaneza me zanimaju isključivo jemovi i universi, od fendera stratovi, a mogao bi i pokoji PRS da prodje. Od egzotike onaj banana Kramer (samo nikako Dushana da ulovim i da probam jednog) iiii da, matori Charvel Jacksoni.. za ostalo jednostavno nemam vremena

inače nisam ja gibson freak... od ibaneza me zanimaju isključivo jemovi i universi, od fendera stratovi, a mogao bi i pokoji PRS da prodje. Od egzotike onaj banana Kramer (samo nikako Dushana da ulovim i da probam jednog) iiii da, matori Charvel Jacksoni.. za ostalo jednostavno nemam vremena

- Dersu Uzala
Dobro sad, nemojmo preterivati. Evo ovi likovi navodno rade Fendere u Kini (na videju doduse to ne smeju da prikazu zbog ugovora, ali prave i svoju proizvodnu liniju pa se da videti gde i kako oni to rade).
Dersu čoveče spavaš li ti ikada?
- Dersu Uzala
Spavam na radnom mestu, ko i sav normalan svet.
Pa nisi ti u Srbiji zaboga.
sad pogledah sajt i skinuh par arhiva sa fotkama.
meni bre ove gitare deluju kriminalno.
PRS - jel bacio neko pogled uopste na ovo, to nije klon, to je klovn.
ESP - izgleda su imali visak M II nalepnica, pa udri, na svaki drugi model, ili to ili "custon" shop
Gibson - dal zbog ugla iz kog su slikane gitare ili sta, meni deluje ko da je neko lose podesio CNC masinu kad je sekao trup
sta su onda? pojma nemam...
ESP - izgleda su imali visak M II nalepnica, pa udri, na svaki drugi model, ili to ili "custon" shop
Gibson - dal zbog ugla iz kog su slikane gitare ili sta, meni deluje ko da je neko lose podesio CNC masinu kad je sekao trup
nem pojma, po definiciji Klon treba da je identican originalu, po meni, ovo na sajtu nisu klonovi, a bogme ni kopije.Nije slučajno što smo ove proizvode nazvali klonovi a ne kopije.
Na svakoj od gitara ima delova koji krivo stoje, od logoa, civija do inlay-eva..
A ove "Keramicke flojdove", kako bi nas omiljeni prodavac iz mix-a rekao za flojdove na Aster fitarama, necu ni da komentarisem..
Cudi me kako ne postoji neki Bruce Lee Signature Custon shop
A ove "Keramicke flojdove", kako bi nas omiljeni prodavac iz mix-a rekao za flojdove na Aster fitarama, necu ni da komentarisem..
Cudi me kako ne postoji neki Bruce Lee Signature Custon shop

Meni još niko nije ponudio jednog na test ... to dovoljno govori. Evo obećavam da neću psovati, polomiti kineza niti pljuvati na više od tri teme
stvarno čekam da me neko razuveri, mada po ovome što sam do sada imao prilike da vidim, kao što sam i rekao .. to nisu instrumenti, bez obzira što malo liče 

Te gitare su pravljene za tr00 bluzere.
Izgled, zvuk, bogom dano, nista. A i dalje bi preplanuli ljudi na plantazama pamuka bili zadovoljni.
Iz poverljivih informacija znam da Obama ima jednu ispod stola. Cudno, doduse, poseduje Zakk Wylde signature, sto mi nikako nije logicno...
Izgled, zvuk, bogom dano, nista. A i dalje bi preplanuli ljudi na plantazama pamuka bili zadovoljni.
Iz poverljivih informacija znam da Obama ima jednu ispod stola. Cudno, doduse, poseduje Zakk Wylde signature, sto mi nikako nije logicno...
Najveci fail... Umesto Eclipse stavilii su "Edipse"..dobra foramicha81 wrote:sad pogledah sajt i skinuh par arhiva sa fotkama.
nem pojma, po definiciji Klon treba da je identican originalu, po meni, ovo na sajtu nisu klonovi, a bogme ni kopije.Nije slučajno što smo ove proizvode nazvali klonovi a ne kopije.

Verovatno je slovo "C" skuplje od ostalih, pa se ne isplatiBorn_Dead wrote:Najveci fail... Umesto Eclipse stavilii su "Edipse"..dobra foramicha81 wrote:sad pogledah sajt i skinuh par arhiva sa fotkama.
sta su onda? pojma nemam...ili su coravi

A kad sam video na sta lice one kopije PRS-a...katastrofa