Znam da naslov teme zvuči erotski. Od sve one silne kineske kopija/imitacija/klon ponude meni se jedino dopalo ovo:
Znam da nije Ampeg Dan Armstrong ali mi se nekako detinjasto sviđa. Jel' neko video da se nude samo ovakva tela (tutto kompleto ovakva gitara se nudi za oko 370 evara, meni to zvuči više nego mnogo puno)?
nemanjavelimirovic wrote:i meni se ovo svidja jako, najbolja mi je bezbojna ona
I meni su bezbojne prvi pik, ali onaj lik ih ne nudi nego samo ove bojadisane. Evo za tebe (a bogme i za mene) jedan wet dream:
Spoiler:
Siroti Amerikanci ovo mogu da dobiju za celih 200$...
A kod nas bi bilo 300 i neshto Evra, jbt pa ja kontam, blize je nama Kina no njima??? Mislim na karti izgleda slicno daljina, ali shto mi ne mozemo da placamo 200$ kao i oni... Ja bi to uzeo i nakalemio USA ili MIM vrat ako ovaj nije dobar i stavio unutra neke lace sensor ili EMG za telca i milina
E, zaboravih, ima i jedan jadac sa ovim akrilicima. Onaj Telac, recimo, težak je preko 7 (sedam) kilograma!!! Verovatno taj podatak objašnjava ne toliko često prisustvo tih taNbura, prvo teretana mesec dana pa na probu. Evo još jedno akrilno telo:
eg303 wrote:E, zaboravih, ima i jedan jadac sa ovim akrilicima. Onaj Telac, recimo, težak je preko 7 (sedam) kilograma!!! Verovatno taj podatak objašnjava ne toliko često prisustvo tih taNbura, prvo teretana mesec dana pa na probu.
eg303 wrote:E, zaboravih, ima i jedan jadac sa ovim akrilicima. Onaj Telac, recimo, težak je preko 7 (sedam) kilograma!!! Verovatno taj podatak objašnjava ne toliko često prisustvo tih taNbura, prvo teretana mesec dana pa na probu. Evo još jedno akrilno telo:
u tom slucaju je ovaj iceman od 10ak 15 kg prava stvar za mene