Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
O.o

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by O.o » 23 Apr 2011, 01:34

manja ulaganja...kapiram da je lik u fazonu - pljuni pa zalepi xD

Varenika

Post by Varenika » 23 Apr 2011, 02:00

to je ona prica, ispala iz kamiona, na mostu...

Pentatonic

Post by Pentatonic » 23 Apr 2011, 02:11

Potrebna manja ulaganja?! :O.o:

LifelessDead

Post by LifelessDead » 23 Apr 2011, 02:22

Da bude jos veca provala lik je skinuo civije, dugmad za kais i ko zna sta jos...to je verovatno prodao vec :D Verovatno konta da jedno pola kile lepka resava stvar tako da to i nije veliko ulaganje :mrgreen: , sad sto bi majstor imao 5 puta vise posla da to dovede u red nego da napravi novu gitaru nije bitno...

vukstefanovski

Post by vukstefanovski » 23 Apr 2011, 08:29

LifelessDead wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Americki ... ter_id=104 Kakvo li je ova jadnica silovanje dozivela pitam se, stvarno treba biti genije pa ovo uraditi gitari. Jel imate neke pretpostavke? Ja bih rekao da je neko slucajno traktorom presao preko nje :XD: , ili mozda namerno. Jedino sto znam je da ne bih za to dao vise nego sto vrede magneti na njoj :)
Noćas sam video oglas, ali sam bio malo popio i nisam verovao, pa sam sačekao jutro i eto - i jutros vidim da nije 110 nego 1100 evra!!! Kad sam video da je 110 evra, iznervirao sam se jer je i to mnogo za ova dva magneta, mogu se za 80-100E kupiti dva dobra, bez da moraš da silaziš do kontejnera da bacaš olupinu od drveta... A kad sam se uverio da je stvarno 1100, a ne 110, samo sam seo pored prozora, pojeo kutiju ratluka i, kao nekad u pubertetu, počeo da postavljam sebi pitanje „šta je to nešto u životu?“...
Eto, šta je jedna mala okupirana zemlja - bolje je slomljeno veslo iz „U.S.A“ nego prava gitara iz neke druge zemlje za 3 puta manje para...
Nadam se da je ovog Srbu već neko prebio od juče.

rajkox

Post by rajkox » 23 Apr 2011, 08:38

Verovatno mu tolko treba....

fattwang

Post by fattwang » 23 Apr 2011, 08:41

Najveći broj pokušaja prevara potiče iz Novog Sada. I to nije jedan prodavac, kao čuveni Novopazarac, ima ih gomila.

Bobi

Post by Bobi » 23 Apr 2011, 11:38

umart wrote:evo jos jedan slican primjer,sigurno nije USA jer model 6 je ISKLJUCIVO import model:

http://www.kupujemprodajem.com/Charvell ... _id=724273

ne kazem da nije legendaran model,ali nije usa.malo napucana cijena.
Slao sam ja tom liku poruku i kad je reklamirao Model 5 kao "Model 5a deluxe american" pa me je samo iskulirao. Ne samo sto je import i ne vredi 800 evra nego je ta sestica jos i oguljena :?

luksha

Post by luksha » 23 Apr 2011, 14:38

I na kraju sam ipak pazario Roland Cube 60 :) Chachkao sam ga jedno punih 40 min. Malo ali ubitacno pojacalo. Ima fenomenalan clean, a kad se bocnem u overdrive i malchice ga pojacham tako da i dalje zadrzi clean dobija se fenomenalan pun ton i izvanredno prima dist pedalu. Stvarno odlicno pojachalce :) Inace sto se tice Guyatone-a, nisam smeo da ga pazarim bez probe :)

Hvala puno ljudi, pomogli ste mi dosta :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 23 Apr 2011, 15:44

luksha wrote:I na kraju sam ipak pazario Roland Cube 60 :) Chachkao sam ga jedno punih 40 min. Malo ali ubitacno pojacalo. Ima fenomenalan clean, a kad se bocnem u overdrive i malchice ga pojacham tako da i dalje zadrzi clean dobija se fenomenalan pun ton i izvanredno prima dist pedalu. Stvarno odlicno pojachalce :) Inace sto se tice Guyatone-a, nisam smeo da ga pazarim bez probe :)

Hvala puno ljudi, pomogli ste mi dosta :ziveli:
Neces se pokajati ni u jednom momentu. Cuces na prvoj svirci...super su to pojacala, a jos uz to je i Japan! :) :ziveli:

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 23 Apr 2011, 16:01

Koje termine ljudi koriste da bi privukli ljude da prodaju. Starforce bass-evi(imam jednog) prvi put cujem da je proizveden u USA. Inace pravili su se u koreji i predstavljali su nizu srednju klasu pravili su se pocetkom 80-ih. A to sto pise Miami Florida tu se nalazilo sediste firme koje ju je prodavala po americi. Sve u svemu ovo nije USA bass i cena je poprilicno veca. Bas me zanima kolika mu je cena bez popusta i ova je smesna!

http://www.kupujemprodajem.com/Starforc ... _id=794410

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 23 Apr 2011, 19:38

E, da... (mada ne bih zeleo da ispadne da gledam oglase samo da bih nasao neke greske, ali... ovo je stvarno...)

Dakle, mnogo mi je glupo i smesno... a neko se i upeca na to kada ljudi/oglasivaci navedu POTROSNJU pojacala kao snagu...

npr ona pojacalca od 10 wati trose 30w (lupam) i oni kazu pojacalo od 30w.. 6" zvucnik fenomenalno za manje svirke.. ili slicno. Dodje mi da ga nazovem i nabrukam. Al' ajde.. jbga, potpada pod marketing. Ko ne pazi moze lako da se zajebe.

Pentatonic

Post by Pentatonic » 23 Apr 2011, 21:42

DJ_MY_SOUL wrote:Koje termine ljudi koriste da bi privukli ljude da prodaju. Starforce bass-evi(imam jednog) prvi put cujem da je proizveden u USA. Inace pravili su se u koreji i predstavljali su nizu srednju klasu pravili su se pocetkom 80-ih. A to sto pise Miami Florida tu se nalazilo sediste firme koje ju je prodavala po americi. Sve u svemu ovo nije USA bass i cena je poprilicno veca. Bas me zanima kolika mu je cena bez popusta i ova je smesna!

http://www.kupujemprodajem.com/Starforc ... _id=794410
Bitan je *praznični popust od 20%*... :lol:

xspaceman

Post by xspaceman » 24 Apr 2011, 16:35

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 24 Apr 2011, 21:37

nas drugar, Smutljivac iz bek, i skuplji nego ikad
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-L ... id=1729178
http://www.kupujemprodajem.com/Aria-Pro ... _id=624484 - ako se ne varam, ranije je prodavao ovaj bas za 300

Locked